@meltem_90 hocam sinav aciklndigi gun siz duyum paylasmissiniz 11 ocakta . ve gayet guvenilir. Cunki siz soyledikten sonra aciklandi 2 saat icinde. Hic duyumunuz yokmu yakin zamana dair keske olsa yine ya
paisse tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@issiziktisatci insallah icimizi ferah tutalim aynen uzulmeyelimde
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@brrn16 aynen kizilayli soru yanlis deil çıkmış kpss sorusunda bile var
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
Ders molasinda bakayim dedim sayfaya daha derse oturamadim ya habire buranin basini beklyz aciklasinlar yani nasil is ya hayret bisey
-
2014 te cmt aksam 9 a dogri aciklnmisti keske simdide oyle olsa
-
Bide 2014 te personelin bitanesi face miydi forymmuydu tam hatirlMiym oraya yazmisti demsitiki arkadaslar çalışıyoruz sonuclar i aksma yetistircz bekleyin az kaldi felan demsti hayirlisi olsun simdiden demisti ve gelmsti sonuclar hakkaten simdi oyle bi duyum varmiki
paisse tarafından gönderilen son iletiler
-
Ya illa evrak toplamaya 2 gun vermezler belki 2014te bi haftami vermsti hatirlayan varmi bide tipluca mi olmustu egitim
-
@kerem valla benim facem yoktu ve ben memurlar netten gordum die hatirlym benide sınava girwn bi arkadsm aradi aciklandi dedi bi baktim saat 9 u gecio bu saattemi felan muhabbeti oldu yani sonradan forum u okudum ama 9 dan sonra ogrwndigim icin belliki o civarlarda aciklandi
-
Bide 2014 te personelin bitanesi face miydi forymmuydu tam hatirlMiym oraya yazmisti demsitiki arkadaslar çalışıyoruz sonuclar i aksma yetistircz bekleyin az kaldi felan demsti hayirlisi olsun simdiden demisti ve gelmsti sonuclar hakkaten simdi oyle bi duyum varmiki
-
@issiziktisatci insallah icimizi ferah tutalim aynen uzulmeyelimde
-
2014 te cmt aksam 9 a dogri aciklnmisti keske simdide oyle olsa
-
@dimitris a3 tabiki esim makine mühendisi ve en yakin arkadasi da oyle bi alman sirketinde calisio surekli almanyaya gidip gelio ve bigyn demisti ki mercedes ve bmw yi almanlarin prestij icin, audi yi ise kendileri icin tasarlayıp yaptiklarini soylemisti