bu saatten sonra artık açıklanmaz gibi duruyor bu da bize ders olsun artık kim yazarsa yazsın inanmayız valla bugün beklemekten heyecandan doğru dürüst yemek bile yiyemedim insanların çaresizliklerinden böyle küçük hesaplarla eğlenmeye çalışanların allah cezasını versin kolay değil işsizlik yüzünden bu ülkede intihar eden bir sürü insan var
kerem tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
geçen sene @fact0riel isimli arkadaş bugün açıklanacak bekleyin demiş akşamına da açıklanmış bize niye hep troller denk geliyor allahım
-
@arocey nasıl çoğuna ediliyor arkadaşım uzmanlık için de müfettişlik için de aynı sınava girdi arkadaşlar adam sırf müfettişlik tercih etti diye bankada yerini garantilemiş mi oluyor oldu o zaman herkes müfettişlik için başvursaydı elenirsem nasılsa uzman olarak yerim garanti diye bizim için de aynı şey geçerli uzmanlıktan elenen herkese servis teklif etseler zaten dediğim gibi bize yer kalmıyor
-
bugün de açıklanmazsa bundan sonra duyumu olan arkadaşlar yazmasın rica ediyorum bugün açıklanacakmış falan diye görüyorsunuz işte buradaki bir çok arkadaş ben de dahil bugün hiç bir işimize konsantre olamayacağız heyecandan beklemekten yazık oluyor gerçekten
-
@sinek ne alaka uzman yardımcılığı için bunca insan boşuna mı sınava girdi tabiki de herkese teklif etmeyecekler aralarında beğendikleri varsa onlara belki ederler belki de kimseye etmezler 500 küsür kişi mülakata girdi uzmanlık için ki bir çok uzmanlığı kazanan arkadaş bazı müfettişlerden daha yüksek puan aldı sınavda
-
ya siz dalga mı geçiyorsunuz artık ya her defasında aynı şeyi yapıyorsunuz halkbankın sitesinde sürekli sorun oluyor arada sırada duyurulara falan erişilmiyor kaç kere oldu bu mevzu burada siteye giremiyorum acaba sonuçlar mı açıklanacak diye kaç kere yazılmıştır bu forum da abarmayın be artık dünkü mevzudan sonra artık biraz daha olgun davranın insanları boş yere heyecanlandırıyorsunuz bir şey varmış gibi
-
@sinek geçen sene de herkese teklif etmediler ayrıca müfettişlik için 100 küsür kişi mülakata girdi zaten alınacak uzman yardmcısı sayısı da 170 müfettişlik mülakatına girip elenen herkese uzmanlık teklif etseler 500 kişiye bunlar boşuna mı mülakat yaptı bizden de 3000 kişi girdi mülakata uzmanlıktan elenenlerin hepsine servis teklif etseler eee bize bişey kalmıyo zaten
-
geçen sene de 17 şubat cuma günü sabah 11 gibi hatalı şifre demiş( bizde olduğu gibi) sonra arkadaşın biri bekleyin bugün açıklanacak yazmış akşam saat 6 gibi de açıklanmış
-
bugün açıklanmaz boşuna beklemeyin şimdiye kadar o kadar sınava mülakata girdim pazarı geçtim cumartesi bile açıklanan olmadı ama dedikleri gibi eğitim antalyadaysa yarın %90 açıklanır evrak toplama uçak bileti vs gibi nedenlerden dolayı
-
@ahulu61 olsa dükkan senin ama yok maalesef
kerem tarafından gönderilen son iletiler
-
@ildız hocam kimsenin sözüne kulak asmayın bence dediğim gibi neyin ne oldugunu yasayip goreceksiniz zaten kazanan bütün arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum hepinize hayırlı olsun
-
@gökalp al bi tane daha abi siz ne istiyorsunuz anlamıyorum ki yan gelip yatıp 5bin tl maaş mi istiyorsunuz is yerinde bütün gün pc başında calismaktansa o site senin bu site benim dolanayim mi istiyosunuz para kazanmak kolay mi sandınız ayrica tutan yok sizi bu kadar memnun değilseniz istifa edersiniz habire gelip buraya mesleği kötüleyenlerin iyi niyetli falan olduğunu sanmıyorum düşüncelerinizi kendinize saklayın herkes neyin ne olduğunu yaşayıp gorecek insanların hevesini kursağında bırakmayın ben kazanamadım kazanan arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum gayet de güzel bi işe girdiler ülkedeki işsizliği dusununce
-
puanı yüksek olup elenen var mı sınav puanlarını da göz önünde bulundurdular mı acaba?
-
@shady1 hocam teftişten elenip uzmanlık için değerlendirilecek var mı onu nasıl yapmışlar direkt elediler mi herkesi
-
https://forum.tercihiniyap.net/topic/441/halkbank-uzman-yardımcılığı-kazananlar-mülakat/2984?page=150 geçen senenin konusu 18:09'da açıklandı diye yazmışlar foruma onun için ben saat 6dan ümitliyim 2014'te de 18'de açıklanmış sanırım
-
@ahulu61 olsa dükkan senin ama yok maalesef
-
geçen sene @fact0riel isimli arkadaş bugün açıklanacak bekleyin demiş akşamına da açıklanmış bize niye hep troller denk geliyor allahım
-
bugün açıklanmaz boşuna beklemeyin şimdiye kadar o kadar sınava mülakata girdim pazarı geçtim cumartesi bile açıklanan olmadı ama dedikleri gibi eğitim antalyadaysa yarın %90 açıklanır evrak toplama uçak bileti vs gibi nedenlerden dolayı
-
geçen sene de 17 şubat cuma günü sabah 11 gibi hatalı şifre demiş( bizde olduğu gibi) sonra arkadaşın biri bekleyin bugün açıklanacak yazmış akşam saat 6 gibi de açıklanmış
-
akşam akşam iyi heyecan yaptırdınız valla hafta sonu açıklanmaz diye kafam rahat olur diyordum ama nerdeeee pazar günü açıklanır mı acaba