@kerem Hay sen çok yaşa..çok teşekkür ederim kendi adıma. Ya insanların heyecanlarını kırmaktan keyif alanlar ne kadar çoğalmaya başladı. Ne zaman başladık insanların kazandıklarını hafife almaya, iş kötülemeye ki Türkiye şartlarında asla kötülenecek bir iş değilken. İnsanların işi artık bu paranızı kazanın arkadaşlar, işsizlik kötü, zamanla dahada iyi yerlere gelirsiniz demek bu kadar zor hale mi geldi.??
Ildız tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
RE: 2018 Guy Alımı
Eğitim mezunlarının sesi ne Twitterda nede bimer, cimer de sesleri, istekleri durmuyor.. Arkadaşlar burda Twitter da yazdıklarım bana mülakatta geri döner diye düşünüyorsanız eğer düşünmeyin boşuna.. 5.000 - 25.000- 20.000 alımlarda yazan, sesleri çıkan eğitim mezunları mülakat geçip öğretmen oluyor. O kadar çok alım yapılıyorki.. Susan arkadaşlar yapmayın, zamanı değil bunun. Bimere, cimere yazın, Twitter etkinliğine katılın.. Kazanırız, kaybetmeyiz
-
4-5 arkadaşımı hatta ikisinin iibf ile alakası olmamasına rağmen bile bize destek versinler diye etkinlikten haberdar ettim
Saolsun onlar bile bir yandan tweet atıp bir yandan retweet yapıyorlar.. İnşallah bu defa görüleceğiz.. -
Biz elimizden geleni yapalım 2-3 dakikalık bir iş, arayıp sorumuzun iletilmesini istemek.. Herkes program başlamadan arayıp sorusunu iletirse, sonrasındada Twitter da yazılarla destek sağlarsak sorulmama ihtimali olmaz. Sorulduktan sonrada illa bir cevap gelecektir.. Yeterki biz bu programı iyi değerlendirelim
-
İlan gelsin, Twitter da şehir sohbetleri, etiketlenmeler.. Forumlarda yüzlerce sayfa farklı isimlerin olduğu yazılar, anketler, Facebookda açılan sayfalar, birbirinden farklı yorumlar arka arkaya görürüz..Ama ilan gelirse!!!!
-
RE: 1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
Çok kazanılıyor ama yapılan iş için değil sadece. Yapılan iş+4 sene+kpss sınavı+çekilen çile+mülakat çilesi.... Hepsinim karşılığı o para, bir bilseler
-
Nisan ayından bu aydan önceki hiçbir ayda olmadığı kadar umutluyum.2018 Kpss öncesi gelsinde artık günü haftası önemli değil
-
Öğretmenler, vergi borçluları, emekliler, hali hazırda memur olanlar görüldü, dile getirildi, çözümler bulundu.. Ama daha biz topluca iki kelime etmekten imtina edenler olarak ne görüldük, nede dile getirildik. Etkinliklerde sesi çıkmayan arkadaşlar biliyoruzdur inşallah.. Alım yoksa o puanlarında bir önemi yok. Ben susarım çalışmama bakarım gelirse gelir kafasında olduğumuz sürece sadece ösym sonuç sisteminde bakıp bakıp sevindiğimiz puanlarımız olarak kalır, hepsi bu..
-
Parasızlık, işsizlik insana Twitter etkinliği bile yaptırmıyor iştee..
-
@gökyeleli eş dost görmesin diye değil o. Amannn başkası atar zaten ben sesimi çıkarmıyımdandır o.
Ildız tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@paretowilfredo merkez göç uzman yardımcılığı alımı ile ilgili bir haber var mı?
-
RE: Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@06tc Sınava son 40 gün kala ilan gelme ihtimali var mı yoksa 2021 sınavınıda kapsayacak şekilde mi gelecek ilan? Tarih ve sayı konusunda bir bilgi var mı?
-
RE: MHUY 2018 ETKİNLİK
İl göç ilanıda geldi.. Mhuy ilanı ne zaman gelecek? Bir haber, bir duyum yok mu?
-
RE: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
İdari hakimlik başvurusunda evrak teslim eden var mı acaba şuana kadar.Nasıl olduğu konusunda bilgilendirirse sevinirim
-
RE: 2018 İdari Yargı Sınavı
Sınav mı ilanın geleceği tarih mi bu tarih?
-
4-5 arkadaşımı hatta ikisinin iibf ile alakası olmamasına rağmen bile bize destek versinler diye etkinlikten haberdar ettim
Saolsun onlar bile bir yandan tweet atıp bir yandan retweet yapıyorlar.. İnşallah bu defa görüleceğiz..