Gelmeyen sevgili gibi değil mi halkbank. Açıklanmadıkca daha çok bağlanıyor insan daha çok istiyor
ahulu61 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Arkadaşlar soranlar için geri dönüş alamadım. Babamda koskoca adamlar sürekli rahatsız etmek olmaz bekle biraz daha dedi. Kusur bakmayın o yüzden. Az önce bir arkadaşım bir bölge müdürüye konuştu. Müdür kazananların şuan belli olduğunu güvenlik soruşturmasının olduğunu söylemiş. Eğitimler İstanbul silivri ve Antalya da olacakmış ve açıklanma ile ilgili bir tarih vermemiş farklı olarak kesinleşen tek şey eğitimler yani ikiye ayrılacakmış.
-
@dimitris olabilir neden olmasın Bence Osman Bey'e ulaşalım. Diyelim ki 'Sayın Müdürüm, habu sonuçları açıklat da artık millet gafayi yedi.' Belki işe yarar.
-
Yeni bilgilerle geldim. Akşam dediklerime ek olarak kazananların listesi şu an emniyetteymiş arkadaşlar emniyet geri gönderdiğinde hemen açıklarlarmış. O yüzden kesin tarih verenlere kesinlikle itibar etmememiz gerekmiş.
-
Kandiliniz mübarek olsun dostlar. Hayırlı haberler almak nasip olur hepimize inşallah
-
@bozok abi sen naptın ya, düşüncene saygı duyuyorum ama ben katılmıyorum. Bu dava ilan zamanında da vardı sınav sonuçlarının da bekletebilirlerdi yani dıdısının dıdısı olurdu.. Ben öyle olacağını düşünmüyorum. Benim duyumum ay sonu yada bidaha ki ay başı tarzında ama düşüncem yakında açıklanacak. Sadece sabırsız olduğumuz için zaman yavaş geçiyor.
-
Sabah face de bugün açıklanacak hayırlı olsun yazan şahıs, 5 dk önce az kaldı sabredin yazmış dostlar
-
Saat ilerledikçe benim açıklanacağına inancım azalıyor
-
@cnn44 adamlar buz gibi onlarda haklılar söylememeleri gerek ama ne bilim sinyal verirsin üstü kapalı bir şey söylersin hiç yok bunlarda
-
@issiz-0 inşallah dalga geçmiyordur. Bu forumda çok temiz ailesiyle birlikte kendisini tamamen bu sonuca odaklamış insanlar var. Kimse kimseye bunu yapmasın ayıptır.
ahulu61 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Komiser yardımcısı alımı 2018
Duyurularda yer alan PAEM Eğitim sonu sınav duyurusu açıkçası biraz beni korkuttu. Sınav 28 Kasım'da gerçekleşecek acaba o tarihten önce bizim sonuçları açıklamaktan çekinirler mi ?
-
@kayalar3 Bence aynı statü de değil bikere o meslek içi yükselme gibi. Emniyet genel olarak ciddi bir şekilde çalışıyor bu aralar her gün bir duyuru bir sınav mülakat bir şekilde çalışıyorlar. Gündemlerinde ki en önemli şey de bizim sınavımız şuan sabırlı olup beklemek düştü bize. Bu hafta içi hareketli geçecek.
-
Arkadaşa katılıyorum. Takvim olarak fazla ileriye atamazlar ki bunu da istemezler. Bence eli kulağındadır ama bu günde 20 defa girmemize engel değil tabi ki.
-
@barbarian, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Sucuklu yumurtayla konuşan, irtibatı olan birisi sorabilir mi acaba özelden. Durum vasiyet nedir diye ?
Sucuklu yumurta
-
Tavşan gibi maşallah hemen açıldı bende
-
-Dayanamıomm, dayanamıommm
-Saffet! Neye dayanamıon
-Halkbanka, halkbankaaa -
Saat ilerledikçe benim açıklanacağına inancım azalıyor
-
İk ile konuşmalar çok iyiymiş ya baya güldüm. Umut verici konuşmuş açıkçası heyecanlandırdı
-
@meltem_90 mesela bu çok güzel örnek oldu. Farklı bişeyler var ama anlamadım işte iyiye yorup sizde yeni şube açılmıştır ondadır dicem kötü düşünmicem
-
@cka bilmiyorum ki profil resmi yok sadece bugün açıklanacak ve az kaldı yazdı diğer şeylere cevap vermiyor.