HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@thorstein-vebl ben de aradım şimdi çalışıyoruz dedi. ama haftaya sarkabilirmiş. Yarın için çok umutlanmıştım ikinci 19 aralık vakası olmaz umarım.
-
Bugün de hevesimiz kursagimizda kaldı yani..neyse arkadaşlar dua edelim bari yarın açıklanması için.herkesin planı var ya.belki olmazsa millet kpss calisicak ve sırf bu sınavın sonucunu beklemekten calisamiyor..
-
Dile kolay 61.000 insanın umudu bu sınav umarım daha fazla uzatmazlar bu süreci.
-
Bugün arayıp bıktırırsak belki haftaya bırakmaz yarına açıklarlar Hayır anlamadığım optikleri makine okuyor sıralamayı bilgisayar yapıyor bi kontrol edip sınav sonucunu yayınlamak neden bu kadar zor
-
Halkbank duyduğuma göre ketum bi banka. Yılsonu geldi calisanlarin daha yeni yildaki maaşlarının durumundan haberleri yokmuş. Bu sınavın açıklanma tarihini de ben İk'nin bildiğini sanmıyorum. Bu hafta da olur haftaya da olur diye tahminen soyluyo bence onlar da. Zaten Şubat'ta açıklanacak hâli yok ya, bu hafta veya haftaya olacak tabi
-
Yeter ulan yeter aciklasinlar artık.
-
Halk istiyor ama Halkbank açıklamıyor
-
twitter da baskı uygularsak belki aynı tag altında olabilir
-
Önce 19 dendi. Hadi o neyse. Ay sonu açıklanacak dendi maillere -ki ben dahi 2 defa mail attım. bana da aynı şekilde dönüş yaptılar.-
şimdi de bu hafta olmazsa haftaya diyorlar. banka mülakatla sonuçların arasını 15 gün tutuyorsa... hep aynı cümleleri yazmaktan da sıkıldım artık -
Belliydi bunun boyle olcagi 19 u diyende onlardi ay sonu diyende..nasi 19unda salladilarsa simdide sallicaklar
-
böyle giderse 6-7 ocağı bulur açıklanması
-
@adam-smith ay sonu dışında mail mi attılar ?
-
@devletebedmüdded bir arkadaş aramış, bu ay sonu ya da en geç önümüzdeki hafta açıklanacak demişler
-
Yav 2 gün önce cumaya kadar kesin dendi bu ne şimdi
-
Bugünde bitti insAllah açıklanır 5 gün daha dayanacak halim yok ya
-
yarın açıklanır artık zahmet olacak ama..
-
Ayın sonu zaten yarın oluyor ama siz aşırı heyecan yaptığınız için isyan etmeye başladınız
-
Güzel iş bedavadan reklamını yapıyor adamlar kaç aydır halkbank konuşuyoruz. Üstelik reklam parasını veren biziz.kafamda 3 kilo 300 gram halkbank var:)
-
Allah'ım inşallah yarın açıklanır daha fazla uzamaz inaşaaaaaallah ona göre yolumuza bakarız..
-
@lalzeynep23 aynen hocam ya surekli sayfaya bakoyorum aciklanmismi die. Yarin aciklanir die umit ediyorum bende.