HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@marjinalfaydali ben yazili sinavlarda herhangi bi pislik donecegini dusunmuyorum tum kurumlar icin soyluyorum ama mulakatta acisini yeterince cikariyorlar
-
Halkbank ik kaç sefer aramama rağmen telefonu açmıyor.. İstanbul üniversitesi maillere dönüş yapmıyor..yine bir olumsuzluk var galiba
-
@meltem_90 hocam 2014 halkbank sınavına girdim ve sınavım çok çok iyi geçmişti.Ankara yazmıştım ve sınav sonuçları aö-çıklandığında benim bir sürü boş sayım gözüktü(12 13 tü sanırım) ve ankara yazmıştım.ankara 74 le kapatırken ben 68 almıştım.
200 kişilik ziraat katılım sınavında da benzeri geldi başıma.kurumlar neyse de bankalara güvenmiyorum.her seferinde bunu bilerek giriyorum,giden 75 liram olsun onların girdiği hak yanında ne ki. -
Zaten burda tartistigimiz soruların çoğunun cevabından emin olmayan bir sürü insan var. Tecrübeli arkadaşlar da var kpssden falan . Herkes ayni seyi soyluyor. Madem bugun sonuc aciklanmiycak bari soru ve cevaplar yayinlansa..
-
Eğer sadece puanları aciklayacaklarsa bir sıkıntı vardır demektir. Ancak doğru ve yanlisi goz onunde bulundurarak ayrıntılı sekilde sınavı aciklayacaklaraa varsın haftaya sarksın. liyakata dayalı herkesin esit bir şekilde yarisacabilecegi, bir sonuç olması temennisiyle. Ve burdan araya adam sokupta bu kadar insanı mağdur insanlara sesleniyorum. Siz değil bu dünyada ahirette gidecek yeriniz olmayacak. Çünkü ben yakanizda olacağım!!!
-
@marjinalfaydali geçen yıl uzman yardımcılığı sınavında,boş soru bırakmayan arkadaşlarımın birden çok boş soruları göründü sonuçlarında, profesyonellikten çok uzaklaşıldığı aşikâr.
-
@cnsde hocam zaten bu daha önce çok gündeme gelmiş ve malum site haber dahi yapmış.ben bırakmayacaktım peşini ama hiç kimse de sonuç alamamış.sınavı yapan üniversiteyi mi şikayet edeceksin bankayı mı...nerden tutsan elinde kalıyor.
-
@prsnll-adayı-52 soru ve cevaplarının yayınlanmaması bile şüphe uyandırıyor.2 yıldır alan çalışıyorum az çok birikimim var lakin sınavda çok kolay olan soruları hariç tutarsak en az bi 15 20 soru civarı sorunun ucu açık.herkes birşey diyor.buna açıklık getirilmesi adına sorunlarında acıklanması lazım aslında ama...
-
Allahini seversen haftayada aciklamayin deseydiniz.Elmahkum aciklayacaklar, sonuclari alipta çeyizlerine koycak halleri yokya
-
Halkbank i aradım, önümüzdeki hafta açıklanacakmis, bugün pek mümkün görünmüyor dedi. Kesin tarih verilmedi.Soru ve cevaplar da yayımlanmayacakmış
-
@ezgifdn Hay onların yapacağı işin ya. Ne demeye ay sonu yazıp durmuşlar ya.
-
@duryy Keşke en baştan bir şey söylenmeseydi, herkes kendini 1 ay sonrasına hazırlardı zaten. 19 aralık ay içi ay sonu derken ocak a kaldı .
-
İstanbul Üniversitesi duyurulardaki dahili numarası 11852 meşgul hep adamlar dalga geçiyor bizimle
-
@şule halkbank ik ha haftaya da haftaya açıklarız demezsiniz dimi dedim kadın güldü bugün açıklanmaya Çalışcaz ama haftaya da sarkabilir o yüzden kesin konuşamıyorum dedi
-
Bir sinav hakkinda aciklama yapmamak bu kadar zor mu?Internet sitesine sikayetleri tek tek cevaplayan metinleri atarsin sorun olur biter.Simdi elenen bir adayin kafasinda soru isareti hep olcak.
-
En son arayan arkadasimiza ne dediler simdi ?
-
Az önce aradım bugün açıklanmayacak dendi, 3 gün tatil gelen sorulara cevap veremeyecez o yüzden bugün açıklanmayacak. Haftaya kaldı.
-
@bir-genç tesekkur ederim.ya artik bi beklentim kalmadi inanin.Yazik bize
-
Belki de süpriz yaparlar.iyimser olmaya calisiyorum.insallah birilerine yer ayarlama politikalari degildir bu bekletmeler.
-
Haftaya kaldı o zaman ben bugünden ümitliydim oysaki