HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Arkadaslar aksam twitter etkinliği varmış 20.00 de musait olanlar lütfen katilsin
-
@ddguy evet hocam aynen ismimle hitap etti. Başvururken verdiğim cep numarasından aradım.
-
-
Bizle konusan kisiler genel mudurlukte insan kaynaklari uzman yardimcilari zaten. Bence pek bi anlam yuklemeye gerek yok diye dusunuyorum buna :))
-
Ben de olsam mesai bitiminde açıklardım. Acikladiktan sonra bide saçma sapan sorular soran bi grubun telefonuna bakarak işimi aksatmak istemezdim(: Yani mesai bitimine kadar umudum var benim
-
@hiktisatci hocam tercih sıralamasi oluyomus ya uzmanlık iç kontrolörlük gibi o sıralamada mi hata yaptınız ki
-
@gretchen Halkbankta hesabınız ya da kredi kartınız var mı hocam
-
@friedrich-hayek yok hocam
-
@meltem_90 doğrudur hocam ben de merak ettim sadece)
-
Salı günü 17:45’de açıklanacak hissediyorum
-
@gretchen sınavı kazandınız ve ik adınızla birlikte size ulaşmak için numaranızı mı kaydetti acaba
-
@friedrich-hayek hocam ya güldürdünüz beni iyce şizofren olduk
-
Saat 17 bugünde bitti herkese geçmiş olsun
-
@leonarda-vinci biraz daha bekletirlerse bizi vah halimize hocam, ancak şu süreçte herşey normal geliyor bana ihtimal veriyorum bahsettiğim şeyin gerçek olmasına
-
salı gunune kaldı arkadaslar ne yazık kı:=(
-
bugün olmadıysa salı olması da zor. sonuçta tatilde ellerinde kağıt okuma yapmayacaklar. çarşamba ya da perşembe okunur. birkaç iş günü lazım ki işlerine devam etsinler
-
bekleyin 18:00 a kadar yolu var. 17:10 gibi açıklandı 2014de
-
Hala mesaideler az önce telefona bakan oldu ama bugün açıklanamayacak. Önümüzdeki hafta içinde dedi.
Gerçi bugüne kadar dedikleri hiç doğru çıkmadı ama
-
@leonarda-vinci Valla hocam iyice kafayı yedik cidden açıklansa biz de kurtulacağız:) Geçen sene nasıl rahattım hiç çalışmadan girdiğim için. Bu sene diken üstündeyim.
-
bende simdi aradım bugun kesınlıkle acıklanmıcak dedıler sorularda yayınlanmıcakmıs.Eksık soruları sordum ık da ya herkese dogru sayılacak ya da yanlıs dedı ıstanbul unıversıtesının ınsıfıyatınde olan bırseymıs