HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@snm0909 bnde simdi aradim sali gunu aciklancakmis
-
@zenginmemur Net salımı dediler hocam
-
@zenginmemur Ben cumaya kalır mı dedim belli olmaz dedi.
-
Ilk once haftaya dedi muhtemelen sali gunu dedi sonra saatde 09 ile 18 arasini verdi.Bu iptal edilen ve eksik sorularla ilgili haberleri oldugunu ancak insiyatif istanbul üniveristesinde dedi
-
@snm0909 herkesin yanlış sayılamaz. herkesin doğru sayılması lazım. diğer grupların soruları eksik değil o zaman haksızlık doğuyor. ya herkes için ingilizceyi 38 soru üzerinden değerlendirecekler ya da a grubuna ingilizceden 2 doğru daha eklenecek. soruları açıklamıyorlar madem komitenin kararlarını açıklasınlar. o 2 soru ne olacak, hatalı sorular varsa onlar ne olacak vs. bu kadar da üstükapalı sınav olmaz
-
@adam-smith vallah hocam bencede haklısınız .Fakat ben sıze iknın dedıgını aktardım sadece
-
neredeyse üç haftadır gün sayiyoruz aralık sonu dedik aralık sonu geldi..elbet salı günü de gelir.fakat insanlar bekletiliyor ışte. Ne gerek var yani. Bari net bi tarih verin ya da soruları yayinlayin. Hakkımızda hayırlısı . Bu arada sorular neden yayınlanmiyor bir fikri olan var mi
-
Büyük ihtimalle istanbul üniversitesi çoktan vermiştir sonuçları banka bir sebepten dolayı yayınlamıyordur artık şehirlerin taban puanlarımı belirlenmeye çalışılıyor mülakatı kazananlarmı araştırılıyor bilemeyecem
-
@duryy bilmece gibi konuşuyorlar
-
Ben sınav olduğunda 10 ocağı göze almıştım. Daha önceki her tarih benim için erken.Bu bankalar alıştılar çünkü bu geç açıklama işine. Ayrıca sınavı neydi ki sınav açıklamalari düzgün olsun.
-
@alexdelarge bi arkadaş 15 ocak mülakat demişti o nerden çıktı
-
Hafta sonu da aciklanabilir
-
@muaccelalacaklı Ben demiştim, bugün açıklanırsa mülakatlar için 15günümüz var, o da 15 Ocak 2018 Pazartesi gününe denk geliyor diye. Bugün açıklanmasını ümit etmiştim ama ne yazıkki.. Gerçi 2 Ocakta da açıklasalar yine 15 Ocakta olur mülakat gibi geliyor bana. Bilmiyorum daha sonuçlar yok ortada boş konuşuyorum işte sen bana bakma...
-
@jamiryoo daha önce haftasonu açıklama yapıldı mı hiç
-
@muaccelalacaklı sınavdan önce öyle bi bilgi yoktu yeni duyulmaya başladı. Ki ben resmî bi bilgi olduğunu sanmıyorum, İK arayanlara öyle söylemiştir.
-
Boşver in arkadaşlar ucunda ölüm yok ya beklemek güzeldır beklenen degerliyse
-
gece 12 ye kadar açıklanabilir. İlla gündüz belli olacak diye bir şey yok ben daha önce hep saat 9 10 gibi öğrenmiştim sonucumu
-
Hayatım hep beklemekle gecti
-
Son guy sabah 5 gibi açıklanmıştı
-
Arkadaşlar cumamız mübarek olsun