HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@ceska ben 66-67le kapatacagini dusunuyorum ankaranin. Insallah bekledigimizden daha iyi gelir ve mulakata hak kazanirizz.
-
Bugün açıklanma ihtimali olur mu ki
-
@ddguy yeteri kadar bekledik hocam inşAllah bugun aciklanirda bizler de rahatlariz.
-
mantıken bugün açıklanması lazım hadi ayın son gününe yetiştiremediniz bari bugün yetişsin
-
Arayan var mı hiç.
-
Aradım açmadılar
-
Ben şimdi aradım.. internet sitemizden takip edebilirsiniz dedi..bu hafta açıklanacak diyorlardı ama dedim..kesin bir tarih yok internet sitemizden takip edebilirsiniz dedi yine
-
Evet açtılar kesin Bilgi yok internet sitemizde duyurular bölümünden takip edebilirsiniz dediler
-
İnternet sitesinde açıklandıktan sonra yazarlar. Artık rezalet birşeye dogru gidiyor.
-
Lütfen İnternet Sitemizi Takip Ediniz.
-
Bugünde yarında açıklanmayacak ne zaman isterlerse o zaman açıklayacaklar. Şu an elimizde ki tek kesin Bilgi bu. Dün gece heyecandan uyuyamamıştım bütün gece rüyam da soman sonuç açıklama sitesine giriyordum. Yazık...
-
Bu kadar tutarsizlik olmaz yaa.Her sabah umutla uyanmak bile biktirmaya basladi.Kesin bir şey yok nedir yaa, neyi bekliyoruz coooook merak ediyorum
-
İnsanlara çok saygısızlık yapmaya başladı, tüm kurumlar aslında, sözünde duramıyorsan verme kardeşim bütün gününü etkiliyor ...
-
9-10 Ocağı bekleyecekler illa
-
Bastan tarih vermeselerdi bu kadar umutla beklemeyecektik.yok ayin 19 u yok bu ayin sonu. Niye veriyon kardeşim sozunde duramayacaksan
-
Torpilleri şimdi üst sıralara dizdiler eğer boş kalırsa diğer yerlere de gerçek hak edenler arasında sıralama yapacaklar ondan uzun sürdü bu kadar.. Başka açıklaması yok..
-
Taban puanlarına mi güncelleme yapıyorlar acaba. İyimser düşünmek istiyorum.
-
Banka sınavları 1 aydan az bir sürede açıklanmaz. Geçen sene girenler bilir sonuç 1 aydan fazla sürede açıklandı aynı zamanda ilk sonucun açıklandığında kazanan kesim (ki sonuç 1 saat açıklandı apar topar kaldırdılar) ötekisi gün kazanamadı. Herkes yok 19 u yok ay sonu diye bir kurumun kendini bu kadar küçük düşüreceğini tahmin etmediği için umutlanıyor açıkcası. Geçen hafta cuma açıklanmadıysa 1 ayı doldurmadan açıklanmaz o yüzden beklemeyin.
-
Bu kadar zor ne olabilir çok merak ediyorum
-
Boşver in arkadaşlar ne söyleseniz ne yapsanız boş umarım artık turkiyeye adalet gelir