HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@maliyeci07 evet istanbul yazmış
-
24 gkgy 46 alan 11 ingilizce 59da kalmış. Demek hiç hatalı soru yok sınavda vay anasını yav işe bak
-
Ben bu isi anlamadim birileri cikip aciklandi diyor sayfada sonuc yok anlayamadim aciklandi mi yoksa aciklanacak mi ki bugun aksam arkadaslar kafam bulandi resmen.olumsuzsa en azinda uzulur de bi an once yolumuza bakariz .
-
İstanbul beklenenden yüksek kapattıysa diğer şehirlerde büyük sürprizler olur
-
Tam derse konsantre olmustum yine koptum bu gece aciklanmazsa tum gunumuz bosa gider
-
arkadaslar baraj 60 oldugu için ,59 alan adama mülakata kalamadınız yazması normal. herkesnki sisteme girilip taban puanlar belli olunca eger düşerse 58e o arkadasınki de değişir. sonunda sonuc yazan linkten bende baktım ilk arkadas paylastıgında,açıldı doğru yanlıs yazıyor hepsi .. inşallah akşama yetişir ,taban puanlar belli olmadıgı için muallakta şuan 60 ve üstü alan herkese mülakata girebilirsiniz yazıyor sanırım
-
bende gördüm yaklaşık yarım saat önce sonuçlarımı malesef mülakat durumu giremez yazıyo
-
@lewis Benim netler de buna yakındır belki biraz üstü belki çok çok az altı..Kıl payı kaçıracağız galiba..Hatalı soru vardı da ona göre değerlenmiştir doğru kabul edilecekti en son.Zaten kitapçığın birinde 2 soru eksikti:)
-
@frt14 şimdi erişebiliyor musunuz sonuçlara
-
abi sınav açıklanmamış ne giremeyeni neyden bahsediyosunuz. biraz önce biri girdim dedi, sadece hak kazandınız yazıyo, doğru yanlış yazmıyo' dedi. şimdi doğru yanlışlar konuşuluyo.
kitapçıkta eksik soru var. söyledikleri doğru yanlış sayıları eksik soru yok demek oluyo. birileri yiyo bizi -
hem başkasının sınav sonucunu gördüm kız ekran resmini almış hemde halkbankasını aradım onlarda açıklanmadı dedi
-
şimdi 404 hatası vermeye başladı linki kapattılar sanırım
-
@fabercastell şuan erişemiyorum ama ss aldım
-
Böyle trolleme olmaz arkadaşlar saçma bir hata yaptılar insanlar arayınca farkedip kapattılar
-
@busus aynen
-
@kayseri6638 Allah Allah ne oluyor ben bir şey anlamadım
-
@frt14 bende baktım arkadasım bendede mulakata gıremez yazıyor ekran goruntusude aldım
-
Hala inanmayanlar var biri ekran goruntusu atabilir mi ben atamadim
-
vallahi bende anlamadım
-
bi ekran görüntüsü atın da biz de görelim