HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@adam-smith umarım bi değişiklik olmaz bu sefer o kadar kişi umutlanddı kazandiğini görünce.
-
@adam-smith eğer öyleyse çok yazık. Keşke kimse gormeseydi daha sınav sonucunu. Tam açıklanınca gorselerdi
-
@adam-smith Ben görmedim hocam. 2 kisi gördüm 59da kalmışlar istanbul icin. Biride mesaj olarak yazmıştı 59.70 de kaldım diye
-
ist servis kaçla kapatır acaba 60ı çok geçer mi ?
-
@lewis benim düşüncem, hesaplanan puanlar doğru ancak il sıralamaları yapılmadı henüz belki de şu an yapılıyor. yarın açıklanır artık. 60+ alanlar mülakata kaldı görüyor sistem doğal olarak.
-
Kilavuzda kontenjanın kaç katı cagirilacagi yazmıyo. Banka yeterli sayiya ulaştığını düşünerek barajı 60'in altına çekmemiş olabilir. Yarın açıklanır da herşey netlesir inşallah
-
@adam-smith Bana kalırsa da öyle. Yoksa istanbul 59.70 ile almayacaksa diger iller ne olur kimbilir.
-
Geçen gün bi arkadaş açıklandı yazmıştı de atılmıştı ya hatta arkadaşım dedi bana da demişti. O arkadaşta da bugünkü gibi bi şey olmuş olmasın ?? Boşa ban yemiş olabilir @pareto_wilfredo
-
@lewis hocam istanbula aşırı yüklenmeden dolayı da olabilir bu ist yüksek kapattı diye her il yüksek kapattı diyebilir miyiz
-
@ddguy istanbul hangi sınavda yüksek kapatmış ki hocam.. bir de bu puanlamalarla 60+ almak için baya baya 100 net yapmak gerekiyor. istanbula min 750 kişi mülakata kalacak desek, ne yani 750 kişi 60+ mı almış oluyor? o zaman sınav baya kolaymış da biz salakmışız.. yarın netleşir bence ümidinizi kaybetmeyin. kazanan arkadaşlar da ümitlenmesin. yarın hüsrana uğrayabilir
-
Yani hocam sistem şu an 60 üstünü mülakata girdi olarak gösteriyor ama illere başvuranlar ve puanlara göre 60 barajı aşağı yukarı oynayabilir mi diyosunuz ?
-
Yaptigimiz yorumlarin dışında da bazi durumlar gerceklesebilir gibi gorunuyo. Hakkımızda hayırlısı olsun
-
@girift evet diyebiliriz. geçmişte örnekleri mevcut çünkü. ama tabi 60+ alanları yeterli görüp 3 katını mülakata çağırmama ihtimalleri de yok değil. sonuçta başvuru pdfinde yazmıyor böyle bir bilgi.
-
@ddguy Diğer iller max 65 i görmüştür hocam. Geneli 60 tabandadir istanbul gibi.
-
@lewis bir de şu var, 63 alan bir arkadaş nevşehir yazmış. kazandı gözüküyor. nevşehire kaç kişi alınır? 1-2? yani nevşehir yazıp 63den fazla alan 2 kişi yok mu? buradan bile anlayabiliriz bir sıkıntı var...
-
@adam-smith aynen hocam benim de onu düşünüyorum. Yani 3 katı çağırmazda 60 geçenler gelsin der sadece. Bu durumda da baraj düşmesi için anca 60'ı geçenlerin sayısının, alım yapılcak personel sayısından az olması gerekir.
-
Şimdi görebilen var mı arkadaşlar ?
-
Geç kaldım sanırım yeni okuyorum olanları
-
@adam-smith Hocam geçen sınav kolaydı mesela. Düzce 61 ile kapattı. Düzce kaç kişi aldı o zaman max 4-5. Yani bu olayla alakalı değildir
-
@girift ancak 3 katı kadar çağrılmasının sebebi nedir? alternatifleri görmek. yani 2 katı kadar çağırılacak olsa öyle yazarlardı. hiçbir bilgi yazmamışlar. ben hiç rastlamadım şu kadar katı mülakata girecektir demeyen bir kuruma.. o yüzden onu açık açık belirtmemiş olabilme ihtimaleri de oldukça yüksek.. her il için değil ama istanbul için 60+ kapatması bence çok çok çok zor bir ihtimal. kazanamasam da sonuçları çok merak ediyorum