HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Yarin saat 10.00 14.30 arası tetikte olun arkadaşlar... Verdikleri bu açık erken açıklamalarına vesile olacak. Aksi taktirde 8 ocaga kalabilirdi.
-
@zenginmemur insAllah kazanmisizdir diye ekleme yapmak istiyorum
-
keşke şimdi aciklansa ne guzel olur..
-
en azından bir şeyden eminiz. sonuçlar sisteme yüklendi...
-
Abd deki dava sonucunu bekliyorlar sanki bugüne kadar hep ertelendi sonuçlar şimdi de jüri sonucu açıklandı bakalım ne olcak.
-
hakkaten 5000yorumda açıklancak herhalde
-
umarım yarında ertelemezler.yarında bu hafta açıklamayı bekliyoruz mu diyecekler hafta bitti.
-
Ya garip garip teoriler uretmeyin banka sinavlari zaten 1ayda aciklanir. sanki 2 ay olmus hala aciklamamislar yok reza davasi yok iran valla komiksiniz
-
arkadaşlar hepinize hayırlı geceler diliyorum umarım yarın güzel şeyler olur kendinize iyi bakın
-
Bugun omrumden omur gitti puanlarina bakanlari okuyunca o an giris yapana kadar azer bulbul gibi titredim kalbim gum gum durmak bilmedi
-
Umarim yarin cok guzel neticelenir hepimiz icin
-
Ben hala o açıklanan sonuçları üstümden atamadım inşallah hakkımızda hayırlısı olsun hayırlı geceler arkadaşlar
-
Dava açıklandı ve banka açısından sonuçları sıkıntılı olacak gibi
-
Daha doğrusu jüri kararını açıkladı.ama hakim kararı da farklı olmaz
-
Bugün resmen fake attılar yarın açıklanır umarım
-
Cuma ya kalır mi bu sonuçlar sizce
-
@ddguy pazartesine bile kalabilir. 28 günde açıklamışlar baktımda eski sınavların açıklanma tarihine. haftaya kaldı dedikten sonra ne diyebiliriz ki...
-
Arkadaslar siz gercekten dava ile bizim sonuclar arasında bağlantı olduğuna inanıyor musunuz ?
-
@merve1-2 hayır
-
@kayseri6638 ya kalmasın artık ya