HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@kazm mahalle demişken karşı mahalleden olan sensin sanırım
-
@haytanınbiri valla senin kafan benimkinden de güzelmiş:)
-
@kazm gece gece salça oldun. Rezaya küfür bile denmicek bi laf ettik diye ne geyik döndürdün. Akla ilk gelmesi gerekenler yazdıklarım. Yok hiçbiri diyosan az önce dediğim gibi az öte dur.
-
@haytanınbiri tamam
-
dün hayırsever işadamı cari açığımızı kapatıyor diye adama Türk bayrağı önünde kahramanlık ropörtajları verdiyordunuz şimdi sövüyorsunuz dün feto denilince hocaefendimize düzgün hitap et diye millete çemkiriyordunuz şimdi herkesi fetöcü ilan edip duruyorsunuz Atatürk ün belirttiği amaç doğrultusunda küçük esnafa ve büyük sanayi erbablarına muhtaç oldukları kredileri ucuza temin etmek amacıyla kurulan bir bankayı ne idüğü belirsiz adamların karışık ticaretine alet edilmesine göz yumup bu durumlar sorgulanınca da üste çıkıyorsunuz bu durumların hesabının ülke mahkemelerinde verilmesini sağlayacak özgür yargı ortamından muaf durumdayız sizde yaratılan bu korku ortamından yararlanıp millete terörist diye çemkirmeye hak bulabiliyorsunuz kendinizce karşı mahalle diyerek hedef gösteriyorsunuz kimin ne olduğu kimseyi ilgilendirmez kaldı ki karşı mahalle dedikleriniz hedef göstermelere pabuç bırakmaz
-
@kazm adam ironi yapmis burda :)))
-
@fabercastell valla helal olsun ne güzel yazdın:) ben tartışmaya girmeyeyim diye yazmamıştım ama bunu okuyunca yazmış kadar oldum
-
@kazm sağ ol kardeşim
-
hayretle okudum sizleri. Hiç bir zaman unutmayın. Filler tepişir çimler ezilir. Burdan kim kendine ne çıkarırsa. Lütfen biraz sakin olun. Yarın güzel sonuçlar almak ümidiyle uyuyun iyi geceler.
-
@fabercastell belli ki bana yazmışsınız. Bu söylediklerinizin birini bile yapmadım ben. Hiçbir zaman hiçbir şekilde bahsini ettiğiniz grup örgüte sempati bile duymadım. Kaldı ki o kişiye ödülü veren bakan bile kime ödül vereceğimi bilmiyordum o an öğrendim bilseydim gitmezdim dedi. Rezanin bi haber kanalına çıkarılıp aklanması kahraman ilan edilmesi vs bunlar benim onayladığım şeyler değil zaten. Uzadıkça uzuyor fakat yazmak durumundayım ki az önce tartıştığım arkadaş olaylarla hiçbir ilgisi olmayan sonuçta mduru yard olan bi adam için inş temyizde kurtulur demişiz geldi atladı konuya. Sizin beni karşı mahalle bilmem ne diye hedef göstermekle itham etmeniz suç bastırmaktan başka bi şey değil zira ilk önce savunmasını yaptığınız arkadaş ödül verdiniz bilmem ne diye siyasete girdi beni yapmakla itham ettiğiniz şeyi kendisi yaptı yani. Benim siyasi görüşümü bile bilmeden atladınız hep birlikte. Herkes anladı sanırım. Olay bi adam için inş çıkar temyizde dememizden sayenizde buralara kadar geldi.
-
@secret fil çim meselesi değil kardeşim. Ben kimseyi hiçbir şey için savunmuyorum lakin arkadaşın muhalefet edesi gelmiş... Benim tek düşüncem devletim bi zarar görmesindir.
-
@haytanınbiri sizin örgüt vs ile ilginiz var demedim yanlış anlamayın sadece karşı mahalle ifadesi ve tek taraflı bir saldırı olduğu kanısına vardım o yüzden yalnız bırakmama adına yazdım maalesef kutuplaşmanın boyutu çok yükseldi ondan dolayı koruma içgüdüsüyle yazdım bir şeyler sizi suçlamak gibi bir niyetim yoktu genel bir eleştiriydi sadece sizi hedef göstermek niyetinde değilim böyle bir şey yapmam gergin bir bekleyiş süreci herkesin sakin olması gerekiyor belki de
-
@fabercastell grupiçi tektiplilik olmadan kutuplaşma olmaz. Türkiye'deki sert kutuplaşma bireyselleşemediğimizi gösteriyor
-
@fabercastell ama arkadaşım görüyorsun ki adımı etiketlemesen bile kime yazdığın belli burada kimin tartıştığı belli. Neyse uzatmıyorum ben burda bırakıyorum. Anlayan anladı mevzuyu.
-
evet genel bir durum değerlendirmesi yaptım sizi örgütle itham etmedim aksine karşı mahalle diyerek siz dışlayıcı uslüp gösterdiniz ve gereken cevabı aldınız mahalle cepheleşmesi açısından uygun bir dille verdiğim cevabı da anlayan anladı diyerek farklı bir tarafa çekmeye çalışıyorsunuz
-
@reagan evet bu durum böyle değerlendirilebilir tartışabilir konu
-
@fabercastell ama siz hiçbir şey anlamamışsınız. Neyse.
-
@haytanınbiri olay aslında çim fil meselesi.bizim bilmediğimiz görmediğimiz şeyler de var. Bakın sınav sonucunda bile yaşadıklarımıza. Herşey olacağına varıyor. Herkes düşüncesinde özgür. Tabi ki de hiç birimiz ülkemiz adına kötü bir şey istemeyiz. Biz daha önümüzde ki şu sınav için bile bu kadar çaresizken birbirmize karşı tartışma içinde olmayalım. Ben karışmak için yazmadım. İyi geceler dilerim.
-
Arkadaşlar halkbank hakan Atilla zarrab feto vs vs ... herkesin inanç düşünce özgürlüğü vardır. Farkındamısınız bilmem ama osmanlı Devleti ve Atatürk ün kurtardığı güzelim ülkemin sonu hiç iyiye gitmiyor. Allah sonumuzu hayr etsin
-
merhaba arkadaşlar sınavda kaydırma yapanları okuyorum şuan diğerleri bitti sayılır pek yakında açıklayacağım.. yani açıklama yapmam muhtemel..bu arada sınav dışı polemiklere girenlerin kağıtlarını en sona koydum bilginiz olsun..ingilizceyi hep aynı şık yapanlar üstün başarınız için 5 er puan ekleyeceğim kazanamayan arkadaşlar üzülmesin onlarınkini açıklamayacağım zaten ordan anlarsınız şaka bi yana bir hafta daha uzarsa yorumlardan da görüleceği üzere durum vahim:) hepinizin gönlüne göre olur inş