İçişleri Bakanlığı Sınav Duyumları 2017
-
Kaymakamlık alımı ne zaman olacak bir duyumu olan varmı arkadaşlar.
-
Daha fazla detay bilgim yok arkadaşlar. Olsa zaten siz sorana kadar yazardım bu bilgileri. YDS mevzuatta yeri olmadığından istenmeyecektir.
-
@kombassankoma p48 olmayacakmış. Düzeltti o söylemini @Antimülakat
-
@baumol ben p48'in de olacağını düşünüyorum, dernekler denetçisi arkadaşım da öyle düşünüyor
-
@kombassankoma p48 de olursa çok net 94-95 puanı bulur. Sizin puanınız kaç ?
-
@baumol ben sınava başvurmayı düşünmüyorum. 91,8 p48
-
@kombassankoma sizce de başvurmayan çok olur mu ? Benim puanım 91 ondan sordum
-
@baumol zannetmiyorum çok olacağını, geçen sene 2015 puanlıları atarsak sadece 2016 puanıyla 86 kişiden 55'i başvurmuştu. aslına bakınca başvurmayan da varmış baya 31 kişi:) bir kaç puan türü gelirse fazla düşme olmaz bence ama ilan gelsin de ondan sonra bakacaz artık.
-
Güzel haber.Hayırlısı olsun
-
@kombassankoma herhalde benim puan biraz sınırda kalıcak gibi gözüküyor
-
Yav arkadaş yds yi nerden çıkardınız kurum zaten yds istemiyordu puan türündekide sembolikti yds falan yok
-
Geçen yıl p59 istemiş;
Gy 10
Gk 10
Yds 10
Hukuk 20
İkt 10
Maliye 10
Muh 20
Ky 10Olan bir puan türüymüş. Yeni puan türünde buna en çok benzeyen p48 ve p47 bakalım hangi puan türü istenecek.
-
@kombassankoma hocam madem.arkadaşınız dernek denetçisi, biraz.bilgi verebilir misiniz meslek.hakkında. Turne oluyor mu oluyorsa kaç ay, kariyer ve çalışma şartları.nelerdir acaba. Çok teşekkürler
-
Ev ziyareti oluyor mu derneklerde?
-
@wearenotthesame çalışma şartlarının çok rahat olduğunu, içişlerinde mülki amirlerinin ağırlığı olduğundan diğer kadroların sönük kaldığı fakat kendilerinin yine de memnun olduğu, turnelerin çok az süreli ve daha çok batıya olduğunu söyledi. içişlerinde kariyer yapmak maalesef mülki amirlerin tekelinde.
-
@kombassankoma çok teşekkürler, güzelmiş. Son olarak, maaşı merkez uzmanla aynı mı acaba. Zahmet oldu sağolun
-
@wearenotthesame evet aynı ayriyetten turneleri var tabi.
-
@wearenotthesame rica ederim iyi çalışmalar
-
Yaa ilgöç yok mu?
-
Dernekler denetçiliğinde sıralama kaça kadar inmişti geçen sene bilen var mı ?