KAYMAKAMLIK (2017) SINAV SONUCUNA İTİRAZ GRUBU
-
@refik-soydam allah razı olsun hocam. Önümüzdeki hafta pazartesi osym ye gideceğim. Eğer hala ayni şeyi iddaa ederlerse savcılığa dilekçemi vermek en mantıklısi. Sizin de dediğiniz gibi dekont, kamera kayıtları dahil birçok avantajım var. Ama beni pes ettiren nokta bakanlık mülakati yaptıktan sonra bu sınavda uzun sürmeden sonuçları açıklamış olacak. Mülakat başarı listesi açıklandık tan sonra hersey benim için olumlu olsa bile bakanlığın diyeceği tek şey biz 100 kişilik alımı yaptık yinede mülakat yapalım denecek. Sonuçta olumsuz olacak malesef.
Geçtiğimiz kaymakamlık mülakatinin ardından çok zor topladım. Aynı beklenti ye ister istemez girdikten sonra olumsuz sonuç çok ağır olacak.
İnşallah sonumuz hayr olur. -
Osym başkanı açıkladı üniversite giriş sınavında Açık uçlu soru olmayacak, kaymakamlık sınavında da bir değişiklik olabilir mi acaba
-
Kamu denetçiliğine başvurun ne demek kamu hizmetlerinin sürekliliği kabul edilmez
-
Bir kişinin bile sonucu değişmedi demek ki ösym mükemmel çalışıyor tek hata yok tebrikle ÖSYM
-
@ofa, içinde söyledi: KAYMAKAMLIK (2017) SINAV SONUCUNA İTİRAZ GRUBU
Bir kişinin bile sonucu değişmedi demek ki ösym mükemmel çalışıyor tek hata yok tebrikle ÖSYM
ösym tek hatasız bir sınav aklım almıyor..herhalde gerçekten açık uçlu kısmı oturttular artık onlar da..puanlar da yüksek kapamaya başladı. sınavda da hatasızlık başladı
-
@refik-soydam, içinde söyledi: KAYMAKAMLIK (2017) SINAV SONUCUNA İTİRAZ GRUBU
ösym tek hatasız bir sınav aklım almıyor..herhalde gerçekten açık uçlu kısmı oturttular artık onlar da..puanlar da yüksek kapamaya başladı. sınavda da hatasızlık başladı
test sınavda bile hata yapan kurum açık uçlu da hata yapmayacak inanın akıl alır gibi değil :)))
-
@ofa henüz cvp verilmeyenler var daha bitmedi süreç
-
@refik-soydam bugün aradım ayın birinde çıkmış dedi henüz bir evrak gelmedi ancak değişiklik olsa sistemde görürdünüz dedi. Sistemde değişen yoksa geçmiş olsun haftaya mülakatlar başlıyor zaten. Bu yıl kaç kişi itiraz etti acaba geçen yıldan çoktur herhalde ??
-
@refik-soydam bugün aradım ayın birinde çıkmış dedi henüz bir evrak gelmedi ancak değişiklik olsa sistemde görürdünüz dedi. Sistemde değişen yoksa geçmiş olsun haftaya mülakatlar başlıyor zaten. Bu yıl kaç kişi itiraz etti acaba geçen yıldan çoktur herhalde ??
170 e yakın kitapçık görme talebi varmış, yeniden puanlama talebi biraz daha fazladır herhalde hocam,
-
@refik-soydam aynen hocam yeniden inceleme fazladır. Artık en yakın sınav ne zaman ise ona odaklanmak gerekir diye düşünüyorum ayrıca daha da zorlaşacak sıralamaya girmek mart nisanda da ilan gelecek olursa daha da yüksek kapatabilir sonuçta mülakattan elenen arkadaşların büyük çoğunluğuyla tekrardan rakip olacağız.
-
@refik-soydam aynen hocam yeniden inceleme fazladır. Artık en yakın sınav ne zaman ise ona odaklanmak gerekir diye düşünüyorum ayrıca daha da zorlaşacak sıralamaya girmek mart nisanda da ilan gelecek olursa daha da yüksek kapatabilir sonuçta mülakattan elenen arkadaşların büyük çoğunluğuyla tekrardan rakip olacağız.
mart vs konuşuluyor, kısa sürede olsa da bilgi birikimi olmasa, yoksa bu defa da bilgi birikimi yapabilecek süre uzarsa bu defa 85 lere dayanabilir..
-
Az önce Ösym cevabı geldi. Malesef hiçbir değişim olmamış. Kendim kitapçığımi görmemiş olsam neysede vicdan gerek be biraz kardeşim vicdan !!! Ben tam 15 aydır bu sınav odaklı çalışıyor emek veriyorum. Çekilen emekleri tek kalemde çizenlerin kalemleri kırılır inşallah.