Mardin Gelir Uzman Yardimciligi
-
Iyi aksamlar sizi arayan soran oldu mu hiç?
-
Mardin Gelir Uzman yardımcılığı başlığı bana Türkiyedeki güzide sahil kasabalarındaki güzellikler gibi geliyor, çok doğal başlık dostlar. Buradaki arkadaşların meslek hayatlarında başarılar diliyorum.
-
@antimülakat hocam senin yorumların çok orijinal gerçekten, severek takip ediyoruz seni
-
@sofuoglu eyvallah kardeşim @paretowilfredo kardeşimin de dediği gibi burası bizim dost meclisimiz. Bir tabure bir bardak çayını alan geliyor, başından geçen kıssadan hisse ne varsa anlatıyor. Sonra bir başkası geliyor elinde çay bardağı ve cebinde uzun malborasi ile bu seferde onu dinliyoruz. Bu mecliste bizim görevimiz bol bol dinlemek, dinlediklerimizi de not edip sonra gelenler için bak burada şöyle bir durum vardı diye lafını balla bölmek. Hep birlikte bu mecliste olmak bizim en büyük mutluluğumuz. Eksik olmayın
-
@antimülakat daha da güzel anlatılamazdı hocam bu güzel dost meclisinde bulunmak bizim için de bir onur, hep birlikte dost meclisini daha da geniş kitleye yayarak daha fazla kişiye fayda sağlamak dileğiyle diyip hayırlı geceler dileyeyim size hocam
-
nusaybine gelecek varsa vergi dairesinde gelir uzmanı arkadaşlar var korkmayın gelin yardımcı oluruz burası Vatan Toprağı
-
Var olun güzel adamlar. @Antimülakat @sofuoglu
-
Malesef hala arayan Yok
-
Facede 2017 guy kapali gruba uye oldum orda watsab grubu kurmuslar bende ordayim. 9 kisinin sorustutmasi bitmis yarin ariyacaklarmis galiba bu hafta ici onlar ise baslicak diyorlar.