2018 Guy Alımı
-
Bence asıl mesele, 'hangi kurum ne zaman ve kaç kişi alım yapacak' bunun kpss'den önce açıklanması lazım. Hep bir ilanlik uğraşıyoruz. Puanımızı alınca neyin ne olduğunu bilmemiz lazım. Ama yok her sene aynı çaresizliği yaşayacaz illa.
Kim ilgileniyor abi şu düzeni kim değiştirebilirse ona yazalım. -
Şaka gibi ya daha 5 gun önce ilan gelmiş gibi sevindik, emeği geçenlere teşekkür ettik, zafer sarhoşluğu yaşadık resmen. Bugün yine sanki en baştan ilanin gelmesi için neler yapabileceğimizi konuşuyoruz. Nasıl bi oyundur bu başımıza gelen
-
Kim topluyordu paraları hocam ?
Eğer mali durumumuz yetersizse tekrar toplayalım para ilan gelene kadar yapalım etkinlik. -
@paretowilfredo sen adamsın başkan
-
Bir bayram yine issiz yine umutsz yıne aynı
-
Bence son bir etkinlik ve bu sefer muharrem ince olsun tagda. Sadece bizi o dillendirirse korkacaklar. Başka çare kalmadı.
-
Aynen yaa sevindik cildirdik sabaha kadar mutluluk gozyaslari doktum sabaha kadar ilan bekledim yine yalan oldu iyimi surekli basa sariyoruz neden neden neden bu ilan bu kadar zor gelmesinin nedeni nedir
-
Aylarca 2017 KPSSye calıs puan al Kasımdan beri twitter,mektup,CİMER,BİMER,Gazete,haber vs etkinliklerini yap 1 sene bekle sonra 2018 KPSSye girenler hiç kendilerini yormadan 2-3 ay sonra GUY sınavına girsin ADALET Mİ BU? Belki de rakip arttığı için 2017 puanı olanlar il tercihlerinde puanları yetmeyip yine GUY göremeyecek. İşte yetkililer bunları bilmez
-
arkadaslar 27 temmuzda ankaraya gelicem 2 eylül kaymakamlık sınavına kadar orada kalmayı düşünüyorum nerde kalabilirim önerebileceğiniz biyer varmıdır?
-
@emraaydin yok
-
@emraaydin saol birader
-
Seçim ikinci tura kalırsa o arada gelme ihtimali %90
-
@altaybozkırlı saol birader
-
@i̇lanbekleyenbiri hayallerimiz icin ev hapsine tutulduk bildiğiniz hocam ..
-
@paretowilfredo Hocam bugünlerde duyumu almayı bekliyor musunuz ? Çok yükleniyoruz size valla halkınızı helal edin hocam.
-
Yarın bayram ve gelmedi hala
-
@mathilda çünkü secim haftasi gelecek
-
@duymhuyguy duyum mu var hocam yoksa öngörü mü ?
-
@duymhuyguy HOCAM BÖLE BİLGİLERE ACIZ BİRAZ DAHA ACARMISINIZ
-
@dinatele arkadaşların önceki yazılarına bakın anlarsınız dostlar. Mantıklı izah etmiş.