merhabalar veysi beyin e-posta hesabına da yazabilirsiniz arkadaşlar ben orayada yazdım
izleyicitemsilcisi@haberturk.tv
veya kenan çelik e de yazabilirsiniz
kenancelik@haberturk.com
merhabalar veysi beyin e-posta hesabına da yazabilirsiniz arkadaşlar ben orayada yazdım
izleyicitemsilcisi@haberturk.tv
veya kenan çelik e de yazabilirsiniz
kenancelik@haberturk.com
arkadaşlar bence whatsapp gurubu kuralım facebookta filan paylaşalım etkinliklerden anında haberi olur bütün arkadaşların hem ilerde inşallah ilan gelirse soru paylaşımı yapacağımız bi platform olur
m.incesendeİibflileriunutuyorsun gibi bi tag filan yapsak üstüne atlarlar bence
arkadaşlar 81.81 ile izmiri yazmayı düşünüyorum sıralamam 3317 açıkçası çekinmiyor değilim geçen seneki antalya ve bursa muhabbetinden varmıdır bi öneriniz bi çıkarımınız?
haklisiniz hocam boş dolu konuşuyoruz etkilenende olabilir lakin ne konuştuğumuz tatmin ediyor ne konuşulanlar arkadaşların dediği gibi kumar
@gannicus çok saol hocam eywallah hepimizin için hayırlısı neyse o olsun
@bydaler ben söylendim beni engelledi
@ceterisparibuss bombacinin primcinin teki hocam aldırış edilecek biri degil
@baybatur hocam resmin orjinali zaten piyasada dolaşan değil ilk elden gördük ama doğrudur yanlıştır bisey diyemem bilginiz olsun
guy izmir gurubu varmi
@baybatur yok hocam be nerde öyle bisey olsa valla paylaşmam sıradan bir mağdurum bende grupta paylaşıldı ordan gördüm kaldırıldı lakin
@baybatur hocam resmin orjinali zaten piyasada dolaşan değil ilk elden gördük ama doğrudur yanlıştır bisey diyemem bilginiz olsun
@ceterisparibuss bombacinin primcinin teki hocam aldırış edilecek biri degil
@bydaler ben söylendim beni engelledi
@zeyno5454 kaçla girdiniz izmirde büyük bir uçurum var gibi 80 altı yazan duymadim