2018 Guy Alımı
-
@swezy ne yapabiliriz ki umut fakirin ekmeği işte. Başka seçeneğimiz var mi
-
@swezy haksızlık ediyorsunuz.. bu arkadaşlar o kadar uğraştı o gece gelen msji görmüş biri olarak söylüyorum bakanin bizzat kendi sizin gibi gençlere ihtiyacimiz var çalışmaların hızlanması için talimat verdim yazmıştı. Bu iş için çabalayan arkadaşların da sevinip bizimle paylaşması çok normal ki paretoda yazdi o gece. Ayrica madem yalan inanmiyorsunuz onada inanmasaydınız
-
O kadar mücadele ettik etkinliklere yoğunluk verdik tam sesimizi duyurduk derken mücadeleyi bıraktık. Neden? Eğer para ise nedeni yine toplardık. Duyumlar ise nedeni, 1 yıldır duyum var, ilan yok. DGUY ve VMY ilanı ise bir parmak baldan ibaret. Demem o ki biz bır an önce etkinliklere başlamalıyız.
-
@maliyeciniss Bu mesajı burda paylaşmak zor değil hocam bizlerinde görmesinin ne gibi bir sakıncası olabilirdiki hem böyle bir lafı almışken etkinliklere tam gaz devam etmek daha realist bir hareket olurdu. İlan gelmiş gibi herşeyi bıraktık.
-
@manu1905 Kesinlikle katılıyorum. O mesajı neden herkes göremiyor. Ayrıca şu çok trajikomik bı durum ki o gece o kadar sevindik ettik ama bugün sanki hiçbir şey yok. Sanki o gece ki sevinçler bizim dinamizmimizi, ilan için cabamizi kıran bı durum oldu. Umarım bu hafta içinde ilan gelir de geri kalan her şey teferruat olur. Bekleyelim 5 gün daha bakalım nolacak.
-
Bu hayatın heyecanı meyecanı yok.Bu ilanında geleceği yok.
-
@maliyeciniss, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@swezy haksızlık ediyorsunuz.. bu arkadaşlar o kadar uğraştı o gece gelen msji görmüş biri olarak söylüyorum bakanin bizzat kendi sizin gibi gençlere ihtiyacimiz var çalışmaların hızlanması için talimat verdim yazmıştı. Bu iş için çabalayan arkadaşların da sevinip bizimle paylaşması çok normal ki paretoda yazdi o gece. Ayrica madem yalan inanmiyorsunuz onada inanmasaydınız
Calismalarin hizlandirilmasi icin talimat vermis demek var ilan geliyor demek var biz o gece sabaha kadar ilan bekledik ve sonuç hüsran... Kimsenin ugrastigina laf ettigimiz yok bizde ugrastik elimizden geldigi kadar ama bosa heycan yaptırdilar hata ettiler ilanin geldigi yoktu
-
@ronay92 @manu1905 @esrarengiz arkadaşlar msj burada paylaşılabilir diyorsunuz ama kendini bilmez bi kaç kisi eline geçer geçmez twitterda paylaştı facede paylaşan vardi böyle bi msjin sizce buralarda paylaşılmasi normal mi bu bakan tarafından tepkiyle karşılanabilir de. Ki sizin msjdan haberiniz var gelmedi diye kiziyorsunuz bide herkesin gördüğünü düşünün bu sefer vay efendim hani gelecekti yalan msj bilmem ne diye laf olacak daha da çok .
-
@esrarengiz hocam çalışmaların hızlanması için talimat verdim demek nasil ayni gecede gelecek demek olsun. Öyle olsa talilmat verdim hemen yarin ya da bu gece geliyor derdi ki bakana da güvenmiyorum ben hizlandi der 1 ay bekletir 2 ay bekletir ya da bakariz 10 güne gelir şu an bunu kimse kestiremiyor.
-
Bütçemiz yettiği kadar her gün tag satın alıp etkinlik yaptık zaten.
Arkadaşlar burada her gün etkinlik yapalım diyor.
Katılım az olunca nasıl etkinlik yapacağız. Hadi maddi eksiği tamamlariz da katılım kpss yaklastikca azalıyor.
Ve bu etkinliğe ben dahil bir çok arkadaş bir gününü ayırmak zorunda kalıyor.
Bizler de atanmış insanlar değiliz, kpss sınavına gireceğiz.
Yani anlayış ile yazsanız elimden geldiğince açıklama yapacağım ancak bazıları düşünmeden yazıyor.
Bakanın mesajını burada SS ile paylaşmak sıkıntı yaratır.
Yalan söyleyecek değilim bu konuda. Ki benimle birlikte bir çok kişi mesajı canlı gördü.
Bakanın sözüne itibar etmeyeceksek kime edeceğiz.
Biz özellikle üstüne basa basa 2018 kpss öncesi dedik zaten. -
@maliyeciniss, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@esrarengiz hocam çalışmaların hızlanması için talimat verdim demek nasil ayni gecede gelecek demek olsun. Öyle olsa talilmat verdim hemen yarin ya da bu gece geliyor derdi ki bakana da güvenmiyorum ben hizlandi der 1 ay bekletir 2 ay bekletir ya da bakariz 10 güne gelir şu an bunu kimse kestiremiyor.
Hocam zaten msj i gorenler talimat vermis hizlandirilicak demediler diyorum ilan geliyor dediler diyorum... o msj i gormeyenler cogunlukta ve gorenlerde ilan geliyor havasina büründürdüler ortami daha nasil izah edebilirim
-
@esrarengiz ilan geliyor tabiri tabi yanlış olmuş ama muhtemelen heyecanla yazdilar onu bakandan onu duyunca ama maruz görün bunca zaman 1.kisiden hiç bisey duyamadik birden bakan öyle yazinca hemen ilan geliyor havasi oldu haklisiniz o konuda
-
Arkadaşlar iki dakikanızı ayırıp bir yorum yapma zahmetinde bulunsanız keşke.
Önceki sayfalarda yazım ama tekrar hatırlatmak, görmenizi sağlamak istiyorum artık. Meral Akşener yarın akşam 20.00 da ekşi sözlükte soruları cevaplayacak. İçinizden sadece “thorstein weblen” rumuzlu arkadaş yardımcı oldu sağolsun. Onun ekşi yazarlığı varmış bizim burada yazdığımız yazıyı ekşide paylaşacak.
Ben tek başıma hiç yazmadım. Sizler daha tecrübelisiniz. Sesimizi duyuracak güzel bir yazı hazırlansa yarına kadar kötü mü olur???? Kimseden ses çıkmazsa kendim yazacağım ama bu sefer şunu da ekleseydin bunu da ekleseydinciler çıkacak ortaya. O yüzden düzgün bir Metin oluşturulmasından taraftarım ben. Mümkünse bir umursayın. -
Neyse bir hafta daha bekleyelim. Ama inşallah bu hafta gelir arkadaşlar seçimden sonraya kalırsa çok çok büyük sıkıntı. Bı kere secim sonucu ne olur bilmiyoruz şu anki bakan belki haftaya bizim gibi sivil biri olacak. Tam şu an ilanı koparma haftası ben de merakla bekliyorum nolacak acaba
-
@mbguy Yusuf Kaplan için çok uzun bir yazı hazırlamıştım onu yollayabilirim.
-
Selamunaleykum,
Derdimiz var Yusuf Hocam.
Derdimiz sesimizin duyulmaması.
Derdimiz umursanmamamız.
Derdimiz çevremizdeki insanların gözümüzün önünde artık iflas bayraklarını açması,çökmeleri.
Bizler kimiz diye merak ediyorsunuz. Bizler 9 ay günde 9 saat ders çalışarak iyi puanlar almış bu puanları aldıktan sonra 14 aydır bekleyen ve bu bekleyiş ile gözlerimizde ki parıltıyı yavaş yavaş yitirmeye başlayan üniversite mezunlarıyız.Sayımız on binlerce ve daha fazlası. Bizler devletimize hizmet etmek için bekleyen "İİBF" yiz hocam.Geçen sene iyi puanlar aldığımızı söylemiştim size yazımın başında. Bu aldığımız puanların kıymetlerini yitirmelerine 45 gün var hocam. Çünkü bu senenin sınavı yaklaşıyor ama biz hala geçen senenin puanlarını kullanamadık. Her sene gelen Maliye Bakanlığın verdiği ilan 14 aydır gelmedi. Ve açıklama yok malesef. Twitter üzerinden etkinlikler yapıyoruz "ne olur bir açıklama yapın" Açıklama gelmiyor. Ne yapacağımızı şaşırdık.
İki büyük soru geliyor karşımıza:
- 2 senenin emeğini nasıl olurda kolay bir şekilde çöpe atalım?
- Ya da tam tersi nasıl hala ders çalışmaya bu şekilde devam ederiz de ailemize yük oluruz?
Hocam bunlar çok zor sorular. Biz çözemedik. Çözemediğimiz için aralarında sıkıştık,sıkıştık o kadar çok sıkıştık ki iflas etmemiz an meselesi. Bizler "gençler" haberlerde iflas haberlerimizin duyulmasını istemiyoruz hocam. Hayata bir an önce atılmak istiyoruz sadece.
Çok mu şey istiyoruz. Bir çoğumuz sevmekten korkuyor çünkü önümüzü göremiyoruz. Her an ilan gelecekmiş gibi ders çalıştığımız için sosyal bir birey olamıyoruz. Akrabalarımızın "senin işler ne oldu " demeleri ve sonraki sessizlik canımızı artık çok acıtıyor Yusuf Hocam.Sizin merhamet sahibi birisi olduğunuzu biliyorum. Derdimizi onun için anlatmaya karar verdim. Sizden istediğimiz lütfen kısılan sesimiz olun. Sesimizi sayın Cumhurbaşkanı duyarsa biz hepimiz inanıyoruz ki bizim için bu bayram buruk geçmeyecek. Bu vesile ile Maliye Bakanlığı her sene gelen gelir uzman yardımcılığı için en azından olumlu veya olumsuz bir açıklama yapacaktır.
Başınızı ağrıttıysak affola ..
Hakkınızı helal edin. -
@hamidiye Uygun görürseniz isim değişikliği yapıp gönderebilirsiniz. İstediğiniz gibi kullanın.
-
Nereye gönderiyorsunuzki twitterdan dm si kapalı ? mail falan mı @Hamidiye
-
@manu1905 facebooktan ve şahsi numarasına atmıştım.
-
Polis, Asker, Bekçi, Gümrükçü, Adalet bakanlığı, Kyk, Öğretmen... almaya bütçe buluyorsunuz da bir bize gelince sesiniz çıkmıyor. Bizim hak ettiğimiz kadroları verin artık. Biz sizin gibi adaletsiz davranmıyacağız 24 haziranda hak ettiğinizi vereceğiz size merak etmeyin. Daha hala duyumculara itibar eden insanlar var ya yazık. Duyumcular 1 yılı aşkındır ilan gelecek diyor hani nerde bırakın ya boşyere umutlanmayın oturun KPSS ye çalışın zaten bişey kalmadı bundan sonra gelirse gelir gelmezse gelmez.