2018 Guy Alımı
-
Son guy alımında (mülakattan elenmiştim) 2000 kişi kazanmıştı. Bu arkadaşların hepsi 2017 kpss sınavına girdi ve benim tahminim yaklaşık 1500 ü p48 den 80 ve üstü aldı. 1500 kişiyi kafadan eleyebilirsiniz. Diğer açılan ilanlarla kazanıp guy a başvurmayacaklardı da toplarsak çok rahat 2000 kişi olacaktır diye düşünüyorum önümüzden çekilecek..
-
Arkadaşlar 2017 kpss oncesi ve sonrası atanip bunlar arasında 2017 ye girip guya basvurmayacak kaç kişi vardır bunun bi şablonunu oluşturalım mı tam olarak?
-
Hayırlı olsun ve inşallah sadece bilgiler yarışsın
-
80.78 puan 4146 sıralama izmir nasıl?
-
Arkadaşlar şimdi @paretowilfredo üstad şu il şu puanla kapatır gibi bi tahmin yapsa ve bizler de bu tahmine göre hareket edip dışarda kalırsak bu üstad için hoş olmaz. Kendisini vebal altında hissedebilir.Bu konuda kendisine anlayış göstermeliyiz
-
Benim favorim muğla. Şampiyonlar ligi orasi olur
-
@davetsiz, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Son guy alımında (mülakattan elenmiştim) 2000 kişi kazanmıştı. Bu arkadaşların hepsi 2017 kpss sınavına girdi ve benim tahminim yaklaşık 1500 ü p48 den 80 ve üstü aldı. 1500 kişiyi kafadan eleyebilirsiniz. Diğer açılan ilanlarla kazanıp guy a başvurmayacaklardı da toplarsak çok rahat 2000 kişi olacaktır diye düşünüyorum önümüzden çekilecek..
buradaki en mantıklı yorum bu.
-
@suytres hocam İstanbul nasıl çok mu düşük ihtimal oluyor istanbul düşük ihtimalse diğerlerinde hiç şans yok demektir
-
Çok güzel turistik bölgeler ilana çıkmış , oralarda uçuk kaçık puanlar görülebilir
-
Son 1 yilda hangi meslekler kac alim yapti(mulakati gecen) liste yapilabilir mi?
-
Biz 5 arkadaş 85 puanla Zonguldak yazacağız diyenlerde gelir birazdan
-
İlk 8 binde 3 bin kişi vardır başvurmayacak
-
geçen yılların taban listesi olan bi arkadaş balıkesir en son kaçta kapamıştı söyleyebilir mi ?
-
@walrass06 bilmediğim için soruyorum tabi ki yanlış anlamayın. Sizce gelme ihtimali nedir demek istemiştim
-
Guy tarihinin en güzel illeri geldi bence hepsi sahane
-
Beş bine Ankara çok mu zor.
-
İlk defa gireceğim sınava 5419 sıralamam riskli geliyo az alım yapan iller ama gönlümde izmir var ihtimal nedir sizce ?
-
@paretowilfredo tahmin sadece tahmininiz. bunu bilenler yapmayacaksa kim yapsın her şeye anlayış gösteriyoruz zaten sorun olmaz kimse için.
-
Hayırlı uğurlu olsun ilanınız. Sizler üzerinize düşeni yaptınız, idareciler yine iibf için eli açık davranmadı buna şükür demekten başka elden ne gelir. İller oldukça güzel, İstanbul biraz fazla olmuş ama olsun. Puanlar konusunda kimse pota girmemeli diye düşünüyorum. Tahmin etmek neredeyse imkansız. Tek il sorunsalı bu sınavda da maalesef karşımıza çıktı ve bir türlü düzeltilmiyor!
-
2017 puanıyla atanan kaç kişi oldu hesaplamak lazım.Halkbank,B grubu alımları da hatırı sayılır alımlardı.Özellikle Halkbank mülakatında tanıştıklarımın çoğu kazandıkları takdirde sınav,kpss işlerini bırakacaklarını söylediler.Onun için sıralama epey sarkabilir.