2018 Guy Alımı
-
@maxmin 90 larda lise mezunlarının yaptığı işi yapıyor gelir uzmanları
-
@varoufakis Mesele o değil , o zaman gelsin o lise mezunları ya da kurum içi çalışan kpss A dan guy olsun.
-
@esrarengiz 2015 yılında iki alım yapıldı ve 3000 rakamlarında bi alım oldu neden ? çünkü 2015 te 2 tane seçim vardı 2015 yılında fazlasıyla aldıkları için 2016 da alım olmadı.Demem o ki bir kişinin bile oyu değerli oldugu şu dönemde aynı seyi yapabılırler benım korkum o yoksa normal şartlarda mayıs ayında sınav olmalı.
-
@cnrkp hic bir alimi secim yatirimi olarak yaptiklarini düşünmüyorum her sene alim yapan bir kurumdan bahsediyoruz üstelik. 2015 de iki secim var 2 kez alalim 2017 de tek secim var tek alima cikalim diye düşüncek degiller goren de tek seferde 30 bin alim yapiliyor sanır..
-
@cnrkp üstelik de 2015 de fazla aldik 2016 da almayalim dediklerini söylüyorsunuz bence buda mantıklı bir düşünce degil darbe girisiminden sonra süreç uzadi ve değişti herkes bunun farkinda
-
@esrarengiz sorun bakanda bence.Naci Ağbal 2015 kasımda bakan olmuş.o tarihten beri 1 tane guy sınavı açıldı oda referandumdan dolayı.
-
@varoufakis evet sorun bakan beyin tutumundan da kaynakli olabilir ama max 2000 kisilik alima da secim yatirimi denmez gercekci olalim
-
Her seçime bir ilan tezini curutelim hemen: 2012 2013 yıllarında 5 secim oldu da haberimiz mi yok
-
Seçimle bi ilgisi yok bizim alımların besyodan 3 bin alım yapılıyor bu sene bakan açıkladı o zaman onlarda seneye yapardı alımı seçim var diye devlet 3ün 5in hesabını yapmaz bu sene de her zaman ki gibi ilan gelecek hangi açıdan bakarsak bakalım haziran da olsa gelecek
-
Kasım'dan beri aynı şeyleri yazıp duruyoruz değişen de hiçbirşey yok.Şu 2 ay çok kritik .
Sevgili duyumcular Kasım denildi olmadı.Aralık denildi olmadı.Ocak denildi yine olmadı.Size yönelik bir eleştiri değil bu çünkü samimiyetinize inandım.Ancak duyum aldığınız kişilere ne oldu,ne bitti,neden olmadı diye sormuyor musunuz? Yeni gelişmeler olmuşsa olumsuz da olsa paylaşın lütfen
-
@esrarengiz hocam inş benim tezim çürür dediğim gibi ben mayısta 1000 ile 1500 arasında alım bekliyorum. Diğer arkadaşın dediğide mantıklı sorun bakandanda kaynaklanıyor olabılır.
-
https:// www. memurlar. net/haber/724615/52-bolum-mezunu-iibf-nin-basvurdugu-tum-kadrolara-basvurabilecek.html?utm_source=headlines
Gemi işletmesi
Turizm okuyan artık guy vmy olabilecek hep beraber halay çekelim -
-
olumsuz herşey bizi buldu arkadaş ya..
-
Ne güzel bu yıl mezun olacak 52 bölüm mezunları ni da seneye blog a bekleriz
Süper bi karar olmuş biz mevcut durum iyileşir mi diye çabalıyoruz tam tersi oluyor -
Uslu uslu oturuyoz gelen vurur giden vurur bu şekilde
-
Kadrodan geçilmiyordu zaten.Turizm,Konaklama,Elektronik,Sivil hava nedir arkadaş.Kapatın gitsin bu bölümü.Şimdiki aklım olsa masraf edip okumazdım bile gider çalışırdım
-
En guzeli ticaret uğraşmak.
-
İibf artik tamamen bitmistir.
-
Ne günah işedikte iibf'ye düştük ya gelen vuruyor giden vuruyor.