2018 Guy Alımı
-
hemen bir istişare yapmamız lazım..geçmiş olsun hepimize..
-
guy sınavı zor olursa ezberin dışına çıkarsa bize rakip olamazlar diye düşünüyorum.
-
Bir şey daha var torba yasa hazırlanıyor inşallah içinde kurum içi uzmanlık yoktur...
-
@rybczynski2 kesin vardır. Bu ülkede kolay yoldan nasıl iş sahibi olunursa ona yönelik uygulamalar getiriliyor maalesef liyakat hafızalardan silinen bir masal artık!!!
-
Bence turizm mezunu biri gidipte alan çalışmaz çok zor yani
-
@rybczynski2 muhtemelen olacaktır. 2017 deki yasada yer vermemişlerdi. Buna yardımcılar kadar uzmanlarca karşı çıkmalı sonuçta çileli yoldan alınıyor o ünvan.
-
Ben IiBF lim alandan 80-85 arasi puanlar aldim 2016 da.Ne yazik ki I hicbir yere atanamadim.Suan ticaretle ugrasmaya basladim.Hayatimdan 4 yili caldilar. 4 yil once ticaretle ugrassaydim simdi kendi sirketimi kurmustum.
-
@ertuğrulbey 'ne iş yapıyorsunuz hocam
-
2haziran idari hakimlik kuvvetli duyum.
Buradan bir şey olmayacağı anlaşıldı.
Daha fazla olalım daha fazla ses çıkar daha fazla talebe daha fazla arz olur.Ulan sanki alım oluyor da ekmeğinizi alıyorlar
Rakipten korkan varsa burada,
sınav açılmazsa 2018kpss ile asıl rakiplerin iibfliler geliyor.Oradan kork.Alım değil ilan istiyorsunuz.
Mektuba geri gelmek istiyorum.
Süreç düzenlensin diyenler,kpss öncesi alımlar kontenjanlar bilinmeli diyenler.
Bunlarla DPB ilgilenir, bunlarla akademisyenler ilgilenir.Ayrıca o puanlarınızı sizlere aldıran koca türkiye haritasında nokta nokta şubeler açan, marifet gibi dev kiralar ödedikleri bina fotoğraflarıyla reklam veren dersaneler
alım konusunda gık diyebilirler mi ? -
Antalyaya 10 üni kurulacakmış şaka gibi
-
@milliirade Demeleri lazım artık.Onlar da bu sektörden fayda sağlıyorlar.Şu an ne kadar dershaneye giden İbff'li vardır acaba..Yoksa ileride öğrenci bulamazlar.
-
Şubat ayında Guy ilanı var diyorlardı. Gelecek mi acaba?
-
@galaxyy ocakta da vardı hocam
-
@duryy kpss öncesi gelse bari
-
Arkadaşlar yarın twitirda 20.00de etkinlik vardır lütfen katılım gösterin
-
Maliye bakanini degistirme ihtimalleri olsa keske.naci agbal geldiginden beri maliye de tik yok resmen mektup yazarak ilan aliniyo . hakketten de dedikleri gibi cimriymis
-
Bunca insanın hesabını kim nasıl verecek vakti geldiğinde bilmiyorum.
-
biz iibfliler kenetlenemiyoruz!! Sayıca öğretmen adaylarından fazla olmamıza rağmen onların sosyal medyadaki etkisini yaratamıyoruz maalesef..
-
@cnrkp kardesim çunku biz iibfliler olarak atanacagimiza inanmiyoruz ki kenetlenelim.
-
@cnrkp Iibfliler bile iibf bos bir fakulte diyor.Bizden ne beklersin ki...