2018 Guy Alımı
-
10 katı olursa 70'li puanlılar Guy olur, +85 puanlılar yine elenir
-
Böyle bir dönemde dahi o kadar emeğe karşı 1000 kişilik alım geldiyse artık kamu alımlarının bittiğine işarettir bu. Sanıyorum artık herhangi bir toplu alım olmayacak devlete.
-
@campanella en iyi biz anlarız hocam hergün hala kalbime cam batıyo sanki ...
-
@i̇ibf ne yaparız bilmiyorum yani. 1000 nedir ya .
-
@grundig çok kritik bi yerde kaldık hocam
-
@jkeynes hocam 2bin guy adayınin mülakatı belli olmadığı icin 2017 kpss ye tekrar girdi 400 de sgk gitti vmy sayistay kaymakamlik birkac daha aralardan alim oldu,sonuçlansınlar oldu 3bine yakin kisinin gittiğini dusunuyorum ben bir de sıralamalar gecen yila gore iyi puanlar 3 puan düşük geldi bu kpss de hani onu da düşünmek lazım
-
@i̇ibf sormayın . 10 katı gelse bari. Ama bu şansla 5 katı anca alırlar.
-
@campanella aynen öyle kardeşim 85 le elendim mülakat dan . 79 la atandılar . Aklıma geldikçe yanıyor içim. Bu sene puanımız da düştü 79 a bakalım bize gelecek mi hayırlısı olsun inşallah 10 katı olur . Sınavda iyi olan kazanır
-
10 katı olacak diye tahmin ediyorum. Kendine güvenen adam 20 katı olsa da mülakata kalmayı başarır. Sınava girmeyi garantileyen yakınmasın 10 katı olacak 70 puanlılar atanıp 85 puanlılar kalacak diye,umut herkesin hakkı.
-
10 katı olması gayet makul olur. 80 puan altı zaten dguy ve vmy ye giremiyor. Gib deki 6 bin açığa rağmen bin kişi oldukça az
-
Gelmesini istediğimiz illeri yazalım:)
Ben aksaray veya kırıkkale ilanda olsun isterim -
@birgarip kirikkale kesin olur, 2 alimdir ilana cikmiyor
-
Adana'lıyım gönlüm Çanakkale'de.:)
-
@istatistikçik hocam inşAllah tahmininiz tutar..
-
@bad1905 inşallah dostum.
-
1000 kisi az bir sayi bari sayisal lotoya cevirmeseler isi 30 tane il acip 20 30 tane il il dagitirlarsa sikinti olur.
-
Hayırlı olsun arkadaşlar
Gönlümüze göre olur inşallah... -
Geçtiğimiz sene doğunun ağırlıklı batının ve karadenizin az açıldığı gerçeğinden yola çıkarsak buralara agirlik verebilirler
-
Arkadaşlar ilanın metni daha yayınlanmadı dimi
-
@jkeynes kesin gelir hocam endişen yersiz çalışmanı hızlandır