2018 Guy Alımı
-
@grundig güzel düşünce hocam
-
@grundig Duyumlara seviye atlattın tebrik ederim
-
Bu kadar enseyi karartmayın arkadaşlar gecen sene hem 15 hem 16 puanı kullanıldı ve cok kişi önümüzden gitti ben 75 lerin şansını olduğunu düşünüyorum
-
@fernando-reges duyum değil hocam temenni sadece. Kendimce hayal kuruyorum işte.
-
@grundig Sıralama kaç sizin?
-
Yeni başlayanlar için T.K. kimdir?
-
Gece gelecek galiba iller
-
@grundig bakan kendini yanlislatmaz su saatten sonra hocam
-
@fernando-reges
8307 hocam 76.81 puanım -
3 senedir bu sürecin içindeyim 3 ! sonu görünmeyen karanlık tüneldeyiz hepimiz resmen ! şu sürecin içine gireceğime ölseydim daha iyiydi diyorum bazen bütün verimli zamanlarım gençliğim masa başına dirsek çürütmekle geçti bunun mükafatı 1000 kişi miydi
-
@mathilda bende ilk geçen sene girdim hocam sınava çok pişmanım . Bu 1000 kişilik ilandan sonrada daha hiç birşey için uğraşmam zaten. Bu sene KPSS serüveni benim için bitti.
-
@grundig hocam bu sene giriyorum ben de son artık tükendim bittim resmen gerçi özel sektör de farklı değil ama en azından üç beş kuruş da olsa para kazanırız
-
@grundig Hayırlısı hocam mutlaka o puanları görecek iller olacak ama loto işte şanslı olan kazansın.Sistem gerçekten bayatladı güncellenmesi şart
-
@fernando-reges İller bir açıklansa ve 10 katı alınsa şansım olur diye düşünüyorum ama tabi kısmet artık bekleyip göreceğiz.
-
@mathilda öyle ama ömrümüz sonuna kadar buraylada uğraşamayız hocam.
-
Eskiden cikmis sorulari coz gir olayı vardi son sinavda o düşünceyi kırdılar bakalim sisteme dâir ümitvar olmaya başladım ben ama zaman kavramı öyle nankor bir kavram ki istedigin zaman gerceklesmekdikten sonra zerre nasiplenemiyosun..
-
@grundig Bence şuan ki şansını da küçümseme.Geceden aşağı gelmeyecek herhalde bende illeri bekliyorum
-
@mathilda Benim de öyle hocam ya en güzel yıllarımız masa başında geçti. Keşke KPSS kitaplarını elime dahi almasaydım koca bir zaman kaybı.
-
@ahshas55 geçen yıl 76 olan birinin sıralaması 16000 lerde idi sıra geldi bence umutlu olmak lazım hocam hiç belli olmaz kimin nasibinin olduğunu
-
Arkadaslar giremeyecek olanlar da uzulmesin, gorduk ki secimle bu alimlar dogru orantili. 2019 martta bi yerel secim var, kpssden yuksek almaya bakin.
Ben gecen sene guyu fazla onemseyip kpss puanimdan oldum benim gibi olmayin:( 18 puaniniz olsun 19yerel secimleri icin yine gelir ilanlar. Dguyda vmyde kalan kontenjanlarla birlikte