2018 Guy Alımı
-
@lamıcimiyok buna ben de inanmak istyorum
-
Bakın öylesine demiyorum. @hasandogan var twitter da. RTE'nın özel kalem müdürü ve her zaman cumhurbaşkanının yanında. Twitter i da takip ediyor. Ve durumun ciddiyetini anlarsa direk iletir. Ne diyosunuz?
-
@oguzidane hocam twitter etkinliğinde hatırlatın mutlaka onuda etiketleyerek yollayım mesajları, aynı şekilde bende şu zamanda bakanlığa değilde cumhurbaşkanlığına yazmak daha çok sonuç verir diye düşünüyorum
-
@oguzidane, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Bakın öylesine demiyorum. @hasandogan var twitter da. RTE'nın özel kalem müdürü ve her zaman cumhurbaşkanının yanında. Twitter i da takip ediyor. Ve durumun ciddiyetini anlarsa direk iletir. Ne diyosunuz?
Twitter uzerinden mesaj yazalim degerlendirmez mi
-
@oguzidane ben az önce haber metnimizle birlikte kadro talebini dile getirdim Hasan beye siz de yazın arkadaşlar gelişine yazıyorum ben artık
-
Arkadaşlar İbrahim Kalın’a da yazabiliriz Twitter üzerinden
-
Arkadaşlar Twitter da İsmail Küçükkaya haftalık gündemi belirleyelim diye twet atmış . Altına kadro talebimizi yazabiliriz ulusal bir kanalda çıkmak sesimizi duyurmamız için daha etkili olabilir .
https://twitter.com/KucukkayaIsmail/status/993142591893004289?s=20
-
Acı olan durum rte ye ileterek kadro istemek bizim özelimizde olmamak ile Türkiye’nin kaderi bu olmamalı
-
gençler Denizliden de sayılar toplanmış bilginize
-
@gozde41 denizliye epeydir alım olmuyordu doğrudur hocam kim söyledi
-
Arkadaşlar hazır duyumlar başlamışken bugün etkinlik var katılım gösterelim mümkün olduğunca her yerde paylaşıp herkese haber verelim
-
@lamıcimiyok Denizli merkezde ki vergi dairesin de çalışan bir başkan
-
@gozde41 kaç kişi istemişler hocam
-
@iktisatcikiz sayılar düşük moraller bozulmasın hocam
-
@gozde41 Kütahya 70 kişi istemiş hocam küçük iller bile böyle istese sayı zaten toplayinca güzel çıkar
-
@iktisatcikiz her istenen sayı verilseydi en az 3bin gelirdi ilanlar
-
15 gün önce de talep toplanıyor demişti.Ne zaman sonuç bulur bunlar? Haziran'da ilan gelme ihtimali yüksek görünüyor.Zaten o zaman da gelmezse defteri kapatırız
-
@friedman98 orasi öyle hocam
-
@iktisatcikiz bence mayısın sonunda gelir temmuzda sınav olur
-
Muğla içinde sayı toplanmış arkadaşlar