2018 Guy Alımı
-
@enki Biz istemeden verilmesi gerektiğine -hakkımız olduğuna- ve çoğunlukla istesekte onların bildiğini yapacağına inanıyoruz. Bizim dışımızda hemen herkes "İsteyenin bir yüzü..." mantığıyla hareket ediyor, bir de diğerleri istemeye alışmış.
-
@plansız aynen hocam...biz varya biz en hakkaniyetli davranan sayiları abartmayan ne gerekiyorsa o kadar isteyen bir topluluguyuz..devlet kıymetimizi bilmeli
-
@emre1910 Devletimizi idare eden bürokrat ve siyasetçiler bir gün anlar kıymetini bu insanların ama iş işten geçmiş olur muhtemelen. Yine de bitti denilen yerde yeniden başlamak var bu toprakların mazisinde. O yüzden duamız bir an önce yanlışlardan dönülmesi üzerine olsun diyelim.
-
Bugün KPSS başvuruları başlıyor. Puanımız var ama yine başvurmak zorunda kalıyoruz.
Başı öne eğik ailesinden başvuru parası isteyecek kaderdaşım, bu günler de geçecek. -
@rybczynski2 İnşallah kardeşim.
-
@plansız inşaallah amin
-
@rybczynski2 inşaallah
-
Sınav ücreti bu yıl ne kadarmış acaba
-
Suana kadar atanan bn soyleyim A grubundan 2017 puaniyla 700 kisi falan.300 sgk denetmenin bnce 700 bile degildir.Ama 20000 polis cok rahat atandı.Hemde 4500 tl maasla.Sgk denetmrni 3750 ile baslarken bu ülkede neyin adaleti
-
Bu bilgiyi her zman yazacağım.Yani suanki politikalrın neye yönelttiği ortadayken guy ilanın gecikmesi cok doğal değil mi?
-
Sürekli yazıyorumki belki ara sınıfta okuyan bir iibfli okur görürde yol yakınken döner bu eziyetten.Ilan beklerken hopp bir sonraki kpss
-
@herhangibiri GK-GY 60 kağıt ama alana başvuramadım.Gk-gy parasını ödemeden alana başvurulmuyor
-
Ya arkadslar çok kararsız kaldım 2018 kpss ye girsem mi girmesem mi daha ilan görmeden yine kpss çok saçma bu sistem ya ders çalışmayı da bıraktım geçen seneyle alakam yok fikriniz nedir
-
@ltfye 2017 puanınız kaçtı
-
@ltfye Puanını 1-2 puan dahi olsa yükselteceğine inanıyorsan, çalışmayı bırakmadıysan girmeni tavsiye ederim
-
2 dakikada 200 lük oldu yine.
-
@ltfye girin hocam girin , rızkınızın hangi kurumda olacağını bilemezsiniz siz yeterli puanı alın bakarsınız guydan başka ilan fırsatları çıkar karşınıza ilerde pişman olmaktansa biraz daha gayret etmek iyidir ,, Allah yeniden başlayanların yardımcısıdır sınava girin mutlaka
-
@moonlight tskr edrm fikirleriniz için çok sağolun mecburen sınava gircem istemeye istemeye puanim 80 85 arası kısmet bakalm herkes için hayırlısı olsun
-
@ltfye bırakma be birader çalışmayı niye bırakıyorsun onca emeğine yazık değil mi böyle birileri görünce daha da üzülüyorum ne güzel puanın var kardeşim çalış yakma kendini sabret
-
@ltfye hocam girin 80-85 arasi bu yil resmen hic sinav gormedi bi tik daha fazla yapabilirsiniz henuz zaman varken