2018 Guy Alımı
-
@oean Zaten bundan 1.5 ay öncesine kadar herşey olumsuzdu hocam. Bir kaç gün önce burada yazdığım yorumu tekrar okumanı, insanları öyle eleştirmeni tavsiye ederim. Selamlar.
-
son sayfayı okuyunca ilan geldi sandım
-
Arkadaşlar bence sadece 2016 sınavının sıralamasıyla karşılaştırma yapmayın hataya düşebilirsiniz 2014 2015 sınavındaki sıralamalar 2017 sıralamasına aşağı yukarı benzerdi ona göre karşılaştırma yapın bence.
Ama daha ilanı görmeden bu tür yorumlarda bulunmak pek doğru olmaz sanki -
81,1 sıralama 3800 ile olursa Eskişehir veya Düzce yazacağım
-
Onceki yillara bakarsak isler daha da karisiyor cunku cift yil gecerli puanlardi..benim sahsi fikrim illerin dagilimi ve sayisi etkili olacak bu sinavda
-
@gokhann katılıyorum henüz ilan gelmeden manipülasyon yapılma ihtimali çok yüksek olduğu için puan yorumlarını gereksiz buluyorum
-
Keşke ilan gelsede “Ben ve 100 arkadaşım Ankarayı kapattık başka illeri yazın” geyiğine bile razıyım
-
Bu yıl önceki yıldan kalmış puanlar yok , onu da göz önünde bulundurun önemli bir husus bu
-
@oligopol gecen yılla bu yılı kıyaslıyorsun ama şunları göz ardı ediyorsun gecenyıl 2015 puanları olanlarda vardı ve vmy sınavı ve bircok sınav henüz açıklanmamış idi ona rağmen en yüksek 82 yi gördü bu yıl ise birçok kurumun sınav sonucu açıklandı diğer taraftan sadece 2017 puanları var arkadan gelen yok bu yıl gecenyıl gibi 2000 kişilik bir ilanda maksimum 78 79 çok zorlasan anca 80 'le kapatacak iller olur çoğu ile 74 75 bandında hatta dahada düşük kapatacaktır
-
doğmamış çocuğa don biçmeye de başlamışız tebrik ediyorum.
-
Yarın sabah 10 da Naci ağbal AA editör masasına konuk olacak yazalım arkadaşlar belki sorarlar ️
-
Arkadaşlar şimdiden yazalım sürekli belki yarın sorarlar @maesteo, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Yarın sabah 10 da Naci ağbal AA editör masasına konuk olacak yazalım arkadaşlar belki sorarlar ️
-
@maesteo Yarın Bakan bey güzel haberler verecekmiş gibi hissediyorum
-
@mathilda inşallah banada öyle geldi bir anda
-
@maesteo twitin altını dolduralm arkadaşlar kolay kolay bir yerde göremiyoruz kendisini zaten.
-
Arkadaşlar Anadolu ajansı evimin dibinde yarın gidip soru sorulmasını isticem inşallah sorarlar
-
@ulrich kardeşim şimdiden teşekkür ederim birde soruyu soracaklarının sözünü alabilirsen değme keyfimize
-
Geçen seferde heveslenmiştik ama olmamıştı inşallah yarın istihdamla ilgili konu açılırda bizdende bahseder
-
@ulrich Durumu güzelce izah edersen inşallah dikkate alırlar diye umuyorum.
-
Arkadaşlar yoldaşlar. Öncelikle ilan gelecek gelmicek bişey demiyorum bunlar hakkında hiç bilgim yok. Madem yok ne diye burada ötüyosun da demeyin bana üzülürüm. Geçen 1 yılım her saat burda geçti. Buranın samimiyetini keyfini birlikteliğini zorluğunu her aşamasını ilan beklerken iliklerime kadar yaşamış biriyim. Ayıptır söylemesi siz yokken ben vardım Neyse ben sadete geleyim ben neden buraya geldim. Bugün bizzat şahsen yaşadığım şeyi anlatmaya geldim. Bak diyorum hiçbişey hakkında bilgim yok sadece yaşadığım olayı anlatacam. Çok şükür vergi dairesinde at gibi işten işe koşuyorum, müdür bey geldi (Müdür beyle, müdürüm ilan gelecekmi arkadaşlarım bekliyo sorusu yüzünden kavgalıyım, sözlü uyarı aldım) emekliliğini bekleyen tayfa ile konuşuyor. Bende 3. Kata muhasebeye evrak onaylatmaya çıktım merdivenden aşağıya inerken algıda seçiçilikle "eleman" lafını duydum o anda orada işim olmadığı halde onların yanına gittim. "X kişi daha verecekler" derken duydum. Sonra diğerleri evet mantıklı gelmeli gelsin vs dediler. Olay bu. Priss hocamın yazdıklarını okumuştum bugünde bu muhabbeti duyunca hadi inşallah dedim. Lütfen bunları ilan gelecek ya da gelmicek olarak algılamayın. Özellikle beni umut taciri olarak anmayın, çünkü sizleri çok çok iyi anlıyorum. Ben pusuya yatmış kertenkele gibi ortamı süzmeye devam edecem. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.