2018 Guy Alımı
-
@grundig bende de gündemde gözükmüyor kardeşim şuan .
-
Gündem son bir saatte partilerin mv adayları ile birlikte baya değişti o yüzden gündemden düşüyoruz sanırım.
-
ACIL !!! Arkadaslar Naci Agbal in sosyal medya danismani kimdi ?ayrica akliniza gelen farkli kisiler var mi twitter da. Yazarsaniz cok iyi olur
-
@sad38guy receppdemir basın danışmanı
-
@eomer twitterdan bulamadim. Etiketleyecegimiz baska kimse var mi
-
@sad38guy @receppdemirr kullanıcı adı
-
Arkadaşlar bişey soracam. Kpss basvurusu yapacaktım da önce kpss lisans basvurusu yaptım sıkıntı olmadı sonra alan bilgisine başvuru yapayım dedim onda şöyle bişey diyor yalnızca kpss lisans basvurusu yapanlar kpss alan bilgisine başvuru yapabilir diyor . Lisans a başvuru yaptım . Parayı yatirmadim daha ondan mi acaba ?
-
@sad38guy hasan doğan cb özel kalem müdürü..hatice kahraman,hamza yerli kaya var cb danismanı..cengiz yavilioglu maliye bakan yardimcisi
-
@r-k parayı yatırmadan ödemen lazım
-
@duryy nasıl hocam tam anlamadım
-
-
@duymhuyguy çok teşekkür ederim hocam ;)) sizdede öyle mi oldu . Hocam birde suan ankaradayim ikametgahim burada ama sınavdan 10 gün önce adana ya gideceğim . Osym de ikametgah ankara görünüyordu ben sınava adana da girmek için Adana yaptım orayı bi sıkıntı olur mu evrakta sahtecilikten 2 yıldan 5 yıla kadar ceza yemem insaalh
-
@r-k onlar paraya bakıyor istersen marsta girecem yaz
-
@duymhuyguy sınava girmemde bir sıkıntı cikar mi diye sordum hocam şakayla karışık
-
@r-k olmaz yani. İkametgaha bakmıyor
-
@duymhuyguy eyvallah Hocam :))
-
Kurum sınavına çalışan var mı arkadaşlar?
-
@gozde41 ben ve benim gibi bir sürü insan.
-
@gozde41 ben çalışmıyorum çünkü ilan yok ortada ilan olmayıncada çalışılmıyor hem maliye dguy alımı yapıcak sanırım guy alımıda olucakmıki ??gerçi dguy maximum 200 kişi olur oda olursa gerisi muhtemelen guydur:)
-
Dünkü Twitter etkinliği muhteşem oldu ya , katılanların eline emeğine sağlık ..