2018 Guy Alımı
-
@1bir hocam yeni gelişme varmı?
-
“Maliye Bakanlığı GUY konusunda haziran ayı içinde bir gelişme olabilir. Hareketlilik var. Detaylar netleşince buradan yazacağım.”
Kamu personeli net’in kurucusu Twitter’dan yazmış arkadaşlar
-
@mathilda İşte bu beni heyecanlandırdı
-
@mathilda tamda bunu yazıyordum şuan
-
@gelgör zaten tahminler haziran yönündeydi inşallah bu kadar bekledik sonu güzel olur
-
@kaimoğlan sağ olun hocam, karıştırdı herhalde. Kulağını çekeceğim onun.))
-
@mathilda ismi nedir hocam yazan kişinin?
-
Haziran ortalarında veya sonra olursa sınav kpss'den sonra olur ama yine 2017 puanıyla başvururuz.Olacaksa bile bu kadar gecikmemeliydi yazık valla hiçbirşeye sevinemez olduk
-
@ronay92 Serhat Kahraman
-
@mathilda bulamadım link atabilir misiniz?
-
Hadi insallah arkadaslar..tek gelsin de.zaten geciktigi kadar gecikti bu ilan.gelsin de sinav kpss den sonra olsa da olur..yeter ki sadece 2017 puanlilar basvurabilsin.
-
Sayı göstermelik olmaz inşallah
-
@marjinalfaydali hocam gelmesi o açıdan önemli yani şimdi gelecek 1250 veya 1500 kişilik ilanla sınavdan sonra gelecek 2000 kişilik ilan arasında 2017 kpss ye girenler açısından pek bı fark olmayacak. Tek puanın avantajı ve onumuzden giden 3bin kusur yığın puanları dip yapacak.
-
Arkadaşlar ayirica şunu unutuyoruz bizim düşmanımız bı nevi kendi içimizde. Yedek bekleyenler, 2018 için hazırlananlar, 2017 puanı kritik olanlar vs bunlarin çoğu ilanın gelmesini istemiyor sınavdan sonra gelsin diye dua ediyor bunlar. Benim puanım da oldukça kritik napalim yeter ki gelsin o heyecanı yaşamak da önemli
-
@ronay92 kesinlikle hocam.ilanin kpss den sonrasina kalmasi herkesin zararina.sahsen siralamam 12 bin.cok kritik.belki de il tercihi tutmayacak ama buna ragmen ilan gelsin diye bakiyorum.. Insallah sayi da iyi olur da sevincimiz buyuk olur...
-
Emeğimizi çalan bizi bu hale sokan her kim varsa inşallah kısa zamanda cehennemi boylar
-
@marjinalfaydali siralamamiz yakın. Ama bence gelecek bı ilanda kritik gözükse de şansımız çok yüksek. Uçuk yerler yazmadiktan sonra. Sadece gelsin yeter ki gelsin. Her şey hazır bı o eksik
-
@mathilda nerede yazıyor tam olarak
-
@ronay92, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Arkadaşlar ayirica şunu unutuyoruz bizim düşmanımız bı nevi kendi içimizde. Yedek bekleyenler, 2018 için hazırlananlar, 2017 puanı kritik olanlar vs bunlarin çoğu ilanın gelmesini istemiyor sınavdan sonra gelsin diye dua ediyor bunlar. Benim puanım da oldukça kritik napalim yeter ki gelsin o heyecanı yaşamak da önemli
@ronay92, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Herkes kendi penceresinden bakıyor tabi.Ama 2017'de iyi alan ama puanların yüksek kapatmasından dolayı sınava giremeyen çok insan var biri de benim.85 ile tek kurum sınavına girebildim.Burada adil olan 2018 tayfası gelmeden ilanın gelmesidir.
-
Arkadaşlar video etkinliği yapmaya ne dersiniz? Herkes diplomasını 5 kuruştan satılığa çıkarsin. Videoları sosyal medyaya yükleyelim. TV kanalları bile haberimizi yapacaktır. Eminim.