2018 Guy Alımı
-
Olay su mhuy dguy vmy guy bunların alım yapacagi bütcede belirlenmis.Bekletmek kamu hizmetini aksatmak suc teskil eder.Yıllardır bir 250 kisilik mhuy ilanı gelmemis.Bunun nedenleri kamuoyuyla paylaşılmali.Kurum icinde huzursuzluk neyse cıkıp sayın bakan demelik biz maliyede bundan dolayı bu ihtiyaclari almiyoruz planımız su
-
Arkadaşlar seçime 1 ay kaldı. Her gün cumhurbaşkanı yakın 1 kişiye yüklenelim. Özel kalem, sekreter, danışman vs. Tweet mesaj telefon yağmuruna tutalım yoksa bakan beyin alım yapmaya niyeti yok. 2017 kpss ye boşa girmiş olacağız.
-
Garo paylan Bütce komisyonunda bnde ona mesaj atcam.Yada danısmanina araycam.
-
@esrarengiz bencede sonuçta herkes watshap kullanıyo annemizde babamızda kardeşimizde bile var öyle ben twiter kullanmıyorum bahanesi de yok
-
Garo paylan bu kadro ihdaslarını bilen vekil hatta sayın bakana bu denetimelri nasil yapcaksıniz diye soran vekil.
-
Bülen kusoğlu bütce komisyonunda
-
Tabi suan meclis fonksiyonu kalmadı.O zman tek care cumhurbaşkanımız.
-
Cok kötü doneme geldik idarede suan bir kopukluk var.
-
Bu ilan gecikince ekim kasımda bastirmaliydik belliydi zaten bir seyler olcağı
-
Aksamlari twitter etkinliklerinde kişi kişi yuklenelim IibfMezunlariniDuyunSnRTE gibi hergun cb danismanlarini etiketleyerek
-
Maliye Bakanlıginda var bi sıkıntı dostlar acık net her sey ortada.Tamam guy gelmesin.Verirsin bir 250 kisilik mhuy hem sen kazancli cikarsin hem iibfliler.Ama olmuyo iste son 3 4 yıldır Maliye alımları azaldı bakın almak zorunda demiyorum bana göre A grubunda alımlar cok düstu ama en cok Maliye Bakanlıginda hissediyoruz.Cunku puanlarimiz anlamli olmuyo.Alandan yüksek almak kolay degil
-
Ve her seyden önemlisi biz bu sınavlara hazırlanmak icin issiz bir sekilde insanlardan kacarak ailemizle birlikte her günümüz mutsuz gecirerek ilerliyoruz.
-
Fatih portakala whatsapp dan yazarken görsel de kullanin arkadaşlar Insallah etkili olur da haber oluruz bugün
-
@esrarengiz evet arkadaşlar kesinlikle saat 15 00 da atabildigimiz kadar mesaj atalim
Arayayalim kanali ama bos durmayalim aksamda twetter da herkes twett atsin aksama dogru slogan belireyelim -
Dershane hocası belli dün kütüphane fotoğrafı atıyo millet calısiyo diye.Dogru calısıyo ama daha ilk defa girecek kisiler calisiyo sıki.5 Yıllık atama bekleyen adam ne yapsın.Hep ayni seyler puan al ilan bekle birilerinin cebi dolsun hem dershane hocaligi hem avukatlik gelirleri cark güzel dönüyo.Bu durumada dur diyelim
-
Arkadaslar bu platformlarla yetinmeyelim sesimizi heryerde duyuralim ve simdiden baslayalim aramalara bakin bu yuzsuzluk ayip degil hakkimizi ariyoruz bu bir rezalet ne icin sinav yaptilar bizi
-
@swezy aynen niye girdik biz o zaman 2017 kpss ye 2017 de alım olmayacaksa kaldırın o zaman böyle bi sınav yapmayın
-
Aynı adam maliyede guy konusunda hareketlilik var haziran ayı içinde gelişmeler olabilir demişti anlık değişiyo mu herşey
-
8.000 küsür mesaj oldu hala bişey yapmalıyız diyoruz sadece. Göz göre göre gidiyor elimizden seçim fırsatı farkında değiliz hala. Twitter çok denedik sadece 1 kere 30.000 twet gördük onda da tag satın aldık öncesinde. Bir daha da organize etmek bile bir hafta sürer.
Zaman dar o yüzden bize bir kriz yönetimi lazım. Bu konu da 2 fikrim var:
- Ankara'da meclise yada muhalefet yada iktidar fark etmez MV için randevu isteyip gidip olayı ciddi ciddi anlatacak Ankara'da yaşayan 4-5 kişi.
2)Geçmiş yıllarda yapıldığı gibi video etkinliği. Kamera karşısına geçmeye gerek yok, koyarız kitapları testleri fasikülleri masaya. Üstüne de diploma. " Ben buraya bin küsür lira verdim, 4-5 yılımı bu diploma için verdim, en az 2 senemi bu puanlar almak için verdim. Şimdi hepsini 5 kuruşa satıyorum çünkü hiçbirine zerre kadar değer verilmedi şuana kadar. 14 aydır Maliye Bakanlığından ilan bekliyoru. Artık İİBF'nin sesini duymanızı istiyorum. " deyip videoyu kapatacağız hepsi 45sn sürer. Bunu Twitterda yayınlayan ve haber kanallarına gönderen 100-200 kisi bile olsa ses yapar. Hele ki muhalefet özellikle bu tip şeylere bu kadar kulak kabartırken.
Ve sonucunda da bu ses Sn. Cumhurbaşkanımıza kadar gider. Ben buna kayıtsız kalacağını düşünmüyorum. Samimi çekilmiş her video ilanı getirecektir. Çünkü biz gerçekten çok büyük emek veriyoruz o yüzden o video da söylediğimiz her sözün gerçekten ne kadar içten olduğunu herkes görecek. Çünkü bizler senede 25 bin ataması yapıldığı halde her gün isyan ederek gezen insanlar değiliz, şükürsüz değiliz.
Yapalım mı ne dersiniz?
- Ankara'da meclise yada muhalefet yada iktidar fark etmez MV için randevu isteyip gidip olayı ciddi ciddi anlatacak Ankara'da yaşayan 4-5 kişi.
-
Arkadaşlar seçime 1 ay Kaldı. Bu kadar önemli bir seçim öncesi ilan gelmezse gerçekten durum vahim demektir. Twitter mektup etkinliği bimer cimer bunlar denendi. Denenmeyen tek şey gazete ilanı kaldı. Ve şuna bunun tam zamanı. Sponsor için yardımcı olan kuruluşlardan destek alarak bir gazete ilanı çıkarılmalı. Yoksa artık ilan gelmeyecek gibi duruyor. Acilen gazete ilanına yüklenelim derim ben. Maliyetli olabilir ama herkes kendi çapında yardımcı olursa toplanılmayacak bir para değil. 30 bin twit atan herkes buna da destek olursa toplanmayacak bir para değil. Geçen yıl da aynı şeyler yaşandı. Yumurta kapıya dayanınca son çare gazete ilanı oldu. Ve bence ses getiren ilanı getiren de buydu. Cb talimatı ile.