2018 Guy Alımı
-
Gazete ilanı için forum yöneticilerinin işbirliğine ihtiyacımız var. Bir hesap nosu verilirse ve 30 bin twit atan herkes 10 ar lira gönderse maliyeti çıkarmayı bırak kaç kez gazeteye ilan verilir. Hadi 5 er lira gönderelim yine aynı. Yöneticilerimiz bize yardımcı olursa gerçekten ses getirebiliriz. @paretowilffredo @Priss
-
GUY KPSS sonrası gelecekse eğer en erken ekim-kasım gibi gelir yani daha 5-6 ay var
Ayrıca 2018 puanı da geçerli olacak puanlar 80in altına zor düşer 2017 KpssA ile atanan sayısı 500 falandır -
Herkes bi esti gürledi yine kimse kalmadi ortalikta . Hadi buyrun elimizi taşin altina koyalim gazete ilani için
-
İlanin gelmeme sebebi bizim sesimizi duyurmadığımız değil.Sanssızlık.Sayın Naci Agbal dönemi yüklü alım istemiyo maliye bakanlığına.Simdi kendi aday değil.Yani bu ilan gelmeyecekse Maliye Bakanlıgindaki belirsizlikten gelmiyo.
-
@lamıcimiyok, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Arkadaşlar maalesef Maliye Bakanlığı GUY alımı 2018 KPSS'den sonra olacakmış. Uzun süredir bakanlık alım yapmıyor. Sırf Ankara'da 1000 kişilik açık var. Siyasi bir istek olmadığı sürece yani bakan söylemediği sürece şu an için maalesef alım yok. Umarım bu yanlıştan dönerler kamu personelinetin kurucusu serhat kahraman
Bu adamdan ümitliydim yazıklar olsun
-
Cunku guy gelmiyosa duy mhuy muy vmyde var.
-
@altaybozkırlı ben varım haydi millet
-
@altaybozkırlı bende destek veririm
-
arkadaşlar serhat denen elemanın gazıyla hareket etmeyin. Adam hem yalancı hem de kurum içi sınav yapılsın diye kendisi sitesi kamupersoneli de haber yaptı etkileşim almaya çalışan biri sadece.
-
-
@kartel06 sesimizi duyurmak şart oldu artık hocam maliye Bakanlığındanda halen bir ses yok malesef
-
@crowell aynı fikirdeyim yalnız daha kısa süre önce yaptıklarını da unutmadım. Önce takipçi çekmek için ilan gelecek dedi, kurum içinin de ağzına bir parmak bal çaldı.
-
@kartel06 Gaza gelebileceğimiz bir haber yok ki.Sadece ondan değil Mayıs'ta bitiyor kpss süreci geldi ee daha ne kadar bekleyeceğiz
-
@kartel06 konuyla pek bilgim yok ama bizde susmayalım maliye Bakanlığı herhangi bi açıklama yapsa bu belirsizlik gidecek ama malesef
-
@fernando-reges beklemeyelim ama bu tiplerin yönlendirmesine de izin vermeyelim sadece onu söylüyorum hocam.
-
Bu gazete ilanini facebook ve twitterdan da duyursak yöneticilerden yardim istesek geçen yıl ilan sabah gazetesine verilmiş ve çok zaman geçmeden bakan açiklama yapmişti
-
Ben kendimce bi video yaptım sizde bi el atın arkadaşlar eğer video yapacaksak
-
@crowell hocam yönetici arkadaşlara atın site, sosyal medya vs her yerde herkes rt yapsın.
-
Gazeteye ilan verelim. Dershaneler hocalar ve bizler maddi anlamda destek oluruz
-
@i̇lanbekleyenbiri dersane hocalari destek vermeli bencede onlar içinde çok önemli bu ilan