2018 Guy Alımı
-
Kardesim alim yapmayacaksan ne diye sinav yapip bizi maddi manevi uzuyorsun.
-
@lamıcimiyok hocam böyle bi soruyu cb ye soracaklarına inanıyormusun maliye bakanına bile soramadılar
-
Çıkıp bu sene alım yok demek çok mu zor ya ümitlenmesek en azından
-
@walrass06 aylardır kızdığım nokta işte tam da bu.
-
@walrass06 kardeşim bi umut sorarlar belki Allah büyük biz çaba gösterelim geresi Allahtan
-
https://eksisozluk.com/2017-kpss-a-grubuna-girenlerin-gunahi--5665048
Gençler yazar olan varsa şu başlığı bir uplayın ya da çaylaklar favlasın ne bileyim gruplara atın yapalım birşeyler. -
@walrass06 programdan önce sorulacak soruları düzenlerken o işle ilgilenen kisiye Veysi bey iibflilerden böyle bir talebi var diye söylerse programda sormasalar bile böyle bir talep oldugundan haberleri olur diye dusunuyorum..canli yayinda sormasa bile belki Erdogana programdan sonra söyleyebilir..hiç belli olmaz
-
@emre1910 aynen hocam bu olabilir
-
@sa55 Kardeşim büyük ihtimalle olacak ama henüz karar vermedik. Belli olunca paylaşacağım burada
-
Arkadaş burda milyon tane yorum yapan adam var twitter da gonderinin altında 3-5 kişiyiz. Burda ağlamakla olmuyor işte olmuyor.
-
@emre1910 Haberi olmama ihtimali olduğunu hiç sanmıyorum olsa olsa önemsemiyor dur.
-
Arkadaşlar lütfen iki link üzerinden yazalım.
Malum herkes o paylaşımın altına yorum yapıyor ve çok yoğunlaşıyor öğretmenler vs. Hiç yorum yapılmamış bir fotoğrafına da yorum yapalım. Paralel yorum olsun yani. Hem https://www.instagram.com/p/BjPZyj9ne7X/?taken-by=veyisates bu fotoğrafına hem de https://www.instagram.com/p/BiufB5_ncpe/?taken-by=veyisates bu olabilir. Daha çok dikkatini çekeceğini düşünüyorum. İnstagram kullananlar bilir bildirilerden.
-
@shanks önümüzdeki 1 2 hafta icinde görecegiz.insaallah önemsiyordur 24 Haziran kendileri için hayati bir seçim.önemsememe lüksü olmamalı normal şartlarda.bakalım hayirlisi
-
Veyis Ates in hikayelerinede cevap atalım.ilgisini çekecektir
-
Cumhurbaşkanı özel kalem müdürü Hasan Doğan 4 saat önce instagrama Recep Tayyip Erdoganin 2 fotosunu atmış..fazla yorum atılmamış..orayadamı yazsak biraz.ilgisini çekebilir.C.B.ye en yakın adamlardan biri sonucta belki bahseder bizden
-
merhabalar veysi beyin e-posta hesabına da yazabilirsiniz arkadaşlar ben orayada yazdım
izleyicitemsilcisi@haberturk.tv
veya kenan çelik e de yazabilirsiniz
kenancelik@haberturk.com -
Bütün bakanlıklara 10 binler alınırken 2 bin kişiden mi kaçacaklar gerçekten seçim öncesi bu alımın olmaması büyük sürpriz hiç bir mantık açıklayamaz bakan aldık mı sanıyor acaba en son alımın bu seneki puanlarla mı yapıldığını sanıyor Ocak ayında yeni aldık guyu demişti çünkü tek açıklama bu yani
-
Google'a maliye bakanlığı 14 aydır alım yapmıyor yazdım tek bir satır haber çıkmadı
-
@walrass06 İstese anında 5000 bile alır tek seferde dostlar, biraz önce twitterdaki bir arkadaşımız suriyedeki polislerin bizden maaş aldığını yazmış cidden üvey evlat hissediyorum kendimi
-
Arkadaşlar ben bugün cumhurbaşkanına ulaşabilecek bir kişiden durumumuzu iletmesi için dolaylı olarak yardım isteddim bir geri dönüş olursa yazarım hemen inşAllah artık duyarlar bizleri