2018 Guy Alımı
-
@paretowilfredo Hocam uygunsanız bize gazete ilanı konusunda yardımcı ön ayak olabilirmisiniz, çaresizliğimizi görüyorsunuz.
-
@hamidiye nerdeeee:-)
-
@jakuppp 1 Haziran A kadar ilan gelecek demişti en son
-
Guyader çok güzel bir birlik sağlamış helal olsun.
-
arkadaşlar görüşmeye gittim.durumu anlattım. normalden daha uygun bir ücretten yardımcı olcaklar.öncelikle ilan metni hazırlamamız gerekicek.sonrasında metni görüştüğüm veli beye göndercem.ona göre bir fiyat vercek.tabi ilanın ebatınıda belirlememiz gerekiyor.birde aynı katta DHA ile görüştüm.ordaki elif hanımda ilanı verdiğimizde buna ilişkin haber yapacaklarına dair söz verdi.ilan verildiği gün kendisini aramamız yeterli olacak.kararımızı verelim ona göre hareket edelim.elimden geleni bu kadar.
-
Arkadaşlar para toplamaya başladık zaten dün itibariyle.
Bugün sabahtan itibaren FB Twitter gibi yerlerden yaklaşık 7-8 mesaj aldım gazete ilanı için para toplayalim diyen. O halde herkes çalışan kişileri de yönlendirsin, sponsor olmaları için kurumlardan da para isteyelim. Bir iki güne parayı tamam edip ilanı verelim.
Hesap numaraları ayni.
Hesap sahibi Özberk Ünal olmayan hesaplara para yatirmayin. -
@erhankestevur çok güzel bir haber o zaman metin çalışmalarına hemen başlayalım ayrıca maddi olarak da elimden geldiği kadar destek olmaya hazırım bunun için
-
bu saatten sonra ki sesimizi duyuracak en etkili iki yol ya bir yerde toplanıp ilan duasına çıkacağız yada iibf nin gıyabi cenaze namazını kılacağız başka yol kalmadı
-
@erhankestevur Hızlı bir şekilde ilerlememiz gerekiyor vaktimiz dar. Teşekkürler çabanız için.
-
@erhankestevur kardeşim bi kaç sayfa önce geçen yılki gazete ilani paylaşilmişti onda küçük değişklikler yapip fiyat alip ona göre parayi ayarlariz
-
Sayın CUMHURBAŞKANIMIZ,
Sayın BAŞBAKANIMIZ,
Sayın MALİYE BAKANIMIZ,İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ MEZUNU KPSS ALAN GRUBU 130 BİN ÖĞRENCİ OLARAK KPSS A GRUBU UZMANLIK VE MÜFETTİŞLİK KADROSU İLANLARI BEKLEMEKTEYİZ.
Ülkemizde yaşanan olağanüstü durumlar nedeniyle, 2016 yılında 80 ve üzeri puan alan binlerce öğrenci Gelir Uzman Yardımcılığı, Vergi Müfettiş Yardımcılığı,Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı gibi sınavların yapılmamış
olması sonucu tek bir kurum sınavına dahi giremedi. Daha önce 2 sene geçerliliği olan KPSS Alan grubu puanlarının geçerlilik süresi 2016 yılı için 1 seneye düşürüldü.Bizlerin, verdiğimiz onca emeğin mağdur edilmemesi için 2016 KPSS A grubu puanlarının tekrar 2 yıla çıkarılmasını talep ediyoruz.Büyük emekler verip maddi ve manevi anlamda önemli fedakarlıklar yaparak yüksek puanlar alıyoruz. Emeklerimizin boşa gitmemesi adına; 2017 KPSS öncesi, 2016 KPSS'de yüksek puan almış kişilerin istihdam edilebilmesi için kurumlardan sınav ilanları talep ediyoruz. Vatanına ve milletine bağlı 15 Temmuz gençleri olarak devlet kadroları için görev bekliyoruz.
Guçlu bir Türkiye için 3000 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanına EVET diyoruz. Siz değerli büyüklerimizin taleplerimize ilgi göstermenizi arz ediyoruz.
İlan metni hazır zaten
-
@manu1905 2016 olan kısmı 2017 yapıp verebiliriz ?
-
@manu1905 son haliyle göndermemiz gerekiyor.sonradan değişiklik istemiyor.o yüzden kesin bu olcak dediğimiz metni göndermemiz gerekiyor.
-
@manu1905 2 sene geçerlilik kismida çikarilabilir. Sonundada 2018 kpss öncesi 3000 guy 1000 vmy ilani DEVAM diyoruz olabilir mesela
-
@manu1905 2016 puanı ile alakalı kısım kaldırılıp mesleklere dguy'da ekleyip rötuşlanırsa güzel sonuç olabilir
-
@erhankestevur Allah razı olsun hocam
-
Defterdarlık ve maliye uzmanlıklarını da ekleyelim buralarda 3 yıldır alım yapmıyor
-
Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama hep sözleşmeli memur alımı yapılıyor.bence maliyede bu yüzden bekliyor artık uzman yerine sözleşmeli memurlara gordurecek işleri yıllardır hedef buydu zaten.
-
Bu konuda iyi olduğunu düşünen arkadaşimiz varsa metin üzerinde düzenlemeleri yapabilir mi ?
-
Sinav ücreti yatiriyormus gibi dusunelim arkadaslar issiz halimizle elimizden ne geliyorsa yapalim..