2018 Guy Alımı
-
Sevgili arkadaşlar merhaba
Ekşi sözlükte Muharrem İnce ve danışmanlarına mesaj bırak başlığı var. Ekşi yazarlığı olan herkesi oraya yazmaya davet ediyorum. Çaylak olanlar da yazsın bence yine de görülürler. En olmadı fav atın lütfen. Başlıkları danışmanlar takip ediyormuş. Bir kere bile olsa bir mitingde bize yer verilse adımız duyulur. Burada amaç siyaset değil adımızı duyurmak. -
-
@thorstein-veblen geçen sene sabah gazetesine verilmişti bu sene de ona versek iyi olur tirajı yüksek olması lazım
-
@walrass06 aynen meclise ve külliyeye giriyor sabah gazetesi doğru olur bizim için
-
Gazete ilani verilecekse çabuk hareket etmemiz lazim . Geçrn yıl ki metin kullanilabilir . Ben maddi olarak kendimi zorlar hesaba yatiririm parayi
-
@altaybozkırlı diğer gazeteler giriyor mu ? Bilgin var mı hocam .
-
@grundig bilmiyorum ama iktidara en yakin gazete o hepimizin bildiği gibi
-
Trabzon dan var mı bi gelişme
Şuan en somut cevap alabilecegimiz orası gözüküyor
Bu fırsat kaçmasın lütfen! -
@guymağduru Attığım linkin altına tweet atın belki il başkanı iletilir. Birisinin gidip sormaya çalışacağı falan yok .
-
Simdi partide olan başka şehirde birisi ile görüştüm. Şöyle bir öneride bulundu. İl başkanını etiketleyin daha etkili olur dedi. Denesek mi acaba ?
-
Geçen yıl gazeteye verilen ilanda Mehmet Hayva öncülük yapmıştı .. 7 bin civarıydı ilan parası çoğunu sponsor buldu dershanelerden.
Geri kalanı hocalardan işe başlayan eş dost tamamlamıştı..
Yine aramızdan birini öncü seçip dershanelerden yardım isteyebiliriz ..
Gazete ilanı mühim artık cidden vaktimiz kalmadı arkadaslar .. -
@hamidiye Bunu deniyoruz şu anda trabzon il başkanını etiketliyoruz yanlış mı anladım sizi acaba
-
@manu1905 üstteki mesajları okumadan mesaj attım hocam.
-
Recep tayyip erdoğan Corluya gidiyor. Haberiniz olsun
-
Başbakan da Siirt te . Yok mu şöyle mektup verebilecek orada
-
alt tarafta başkent kariyer reklamları falan var. hiç mi destek çıkmaz bunlar gazete ilanı için.
-
forum yöneticileri de yardımcı olabilir. maddi olarak olmasa bile sponsor ayarlayabilirler.
-
Naci Ağbal memleketi Bayburt'a gitmek için Trabzon'a gelmiş
-
@gannicus belki oraya açıklama yapmak için gitmiştir .
-
@1bir hocam hala ısrarcı mısınız 14 temmuz tarihinde