2018 Guy Alımı
-
@duymhuyguy SGK'da bir sonraki alım kpss sonrası mi olur hocam sence?
-
22:00 ETKİNLİK VAR Twitterda olalım arkdaşlar.
-
@ronay92 1200 kisilik kadro ihdasi bitti artik, rutin alimlara devam ederler mi bilemiyorum.
-
Arkadaslar konu dışı olacak ama osym nin butun sorulari yayinlamasi ile alakali bir baski felan mi oldu ya da kendi kendilerine mi sorulari yayinladilar. Sonucta soru havuzu olusturyoruz diye kisitlamaya gitmislerdi. Ne degisti acaba ?
-
@manu1905 21,30 DA HOCAM
-
@manu1905 tag ne olacak hazırlanıyım bari şarjı fulleyim hemen etkinlik çok güzel arkadaşlar gelsenize. ayrıca çok da keyifli oluyor yaratıcı tivit atarsanız çok da eğleniyoruz bilin istedim
-
@duymhuyguy sayı durumu nedir peki ?
-
Etkinlik başladı arkadaşlar
-
#VeyisCByeİİBFİlanınıSor
-
#VeyisCByeİİBFİlanınıSor tag bu arkadaşlar
Etiketlencekler: @veyisates
@HaberturkTV -
@mahlaki güzel tag seçilmiş doğrudan gündemde mi olacağız?
-
@vlkrt malesef hocam sponsorsuz bu etkinlik ve arkadaşlara da iyi haber salamadık
-
Bugün programı boşuna izlemeyin. İIBf bahsi bile acilayacak.
-
Açılmayacak
-
Hasan doğan tweet atmış cb yayını ile altına yorum yapın arkadaşlar .
-
Arkadaşlar konu dışı birşey sormak istiyorum. Lisans okuyan biri önlisans kpss girebilir mı ? Önlisans diploması yok.
-
@hadinbahım lise giriliyor ama önlisans emin değilim hocam.
-
@grundig eyvallah hocam. Böyle birşey hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
-
@grundig forum sitelerinin bazılarında giriliyor deniyor. Ama somut birşey gormek istedim
-
Ben lisansa ilk başladığım sene lise KPSS sınavına girmiştim . Ama tabi ki lisans KPSS ye hiç girmemiş olmanız gerekiyor.