2018 Guy Alımı
-
- Sıradayız
-
Bir saattir engelliydin engel yeni kalktı . Tam gaz devam arkadaşlar .
-
Az kaldı guy icin siir kitabi cikaricam taaam gaz devam gençlik
-
18e düştük
-
Bende sıra gozukmuyor dustuk mu ne oldu
-
Bende de görünmuyo bu kadr tweet boşuna mı nasıl gundem de olmayız anlamıyorum ya kaç saattr bittik artk
-
- Sırada gözüküyoruz bende
-
listedeyiz arkadaşlar bende 12. sıradayız
-
Devam devam böyle gidersek bir süre sonra twit atmasak bile sabaha kadar gündemde kalabiliriz
-
Gençler bence etkinlikte elimizden geleni yapıyoruz iyi kötü. Neredeyse her etkinlikte gündem oluyoruz. İlla ki katılmayanlar var ama yine de fena değil etkinlik durumu. Bundan sonrası bakana kalmış, Onlar da "etkinlikler azaldı, baskı yok ilanı geciktirelim" diye düşünmez heralde. Şimdi direkt olarak bakanla irtibat kurmak lazım. John Nash arkadaş gibi bir iki kişi daha bakana ulaşabilme fırsatını yakalarsa çok çok daha etkili olur. Bakanı takip edelim birinci ağızdan ciddi bi söz alalım derim.
-
@ronay92 parayla gündemde oluyoruz
-
Bir başlıkta bakan yardımcısı mesajı adlı bir paylaşım gördüm. VMY ve DGUY sınav sorularını da aynı ekip hazırlıyor nasıl yetişsin şeklinde yanlış anlamadıysam. Bu açıklamayı anlamakta zorlandım açıkçası. GUY'un dönemi bellidir dolayısıyla soruların hazırlanması vs. sürecinin zaten belli bir plan dahilinde olması gerekir. Eğer bir sürpriz varsa sanıyorum o dguy ve vmy dir. Dolayısıyla sırf bu sebeple ilan ertelenecekse mantıken onların ertelenmesi gerekirdi.
-
Arkadaşlar yükseliyoruz devam...
-
Hala gündemdeyiz 5 saat oldu eller dert görmesin devam inşallah emek veren herkes atanır.
-
@altaybozkırlı devam mı durum ne bende gözükmüyor
-
Acaba yine para mı koysak seçim gidene kadar etkinlik yapsak ?
-
@ayse_furkan bende de gözükmüyor galiba düştük
-
@altaybozkırlı bende de yok ama güzel bir etkinlikti ve etkileşim bayağı yoğundu herkesin eline sağlık
-
@mathilda evet çok iyiydi twit sayisini gören var mi
-
Bir zamanlar bu saatlerde resmi gazeteye bakardik bi umut ben yine bakiyim