2018 Guy Alımı
-
@grundig facebook ve twiterdan bi çağri yapalim belki katilan olur .
-
Seçim öncesi bu ilan gelmez ise kpss den önce de gelmez
-
@kuşçubaşıeşref acaba ikinci tura mı bırakmaya çalışıyorlar bu ilanı . Gerçi öyle olsa o kadar ilan geldi bi 2000 guy mu seçim vaadi olacak onu da düşünmüyor değilim.
-
@altaybozkırlı olabilir hocam. Ben Facebook kullanmıyorum ama eğer siz kullanıyorsanız duyurur musunuz ?
-
@grundig kimse önemsemedi umutlar tükendi heralde
-
@grundig çok küçük ihtimal diyelim ama seçim öncesi gelmez ise çok zor kpss öncesi ilanın gelmesi
-
Pareto hocam güzel haber yok mu
-
@mathilda bekliyoruz tükendik @paretowilfredo
-
@altaybozkırlı Ben aradım ulaşamadım sizler ulaştınızmı gerçi olumlu birşey demezler ama
-
Tahminimce 21 22 haziran gibi ilan verilebilir, 45 gün sonrası 5 ağustosa denk geliyor. 5 ağustos takvimde boş yanlış bilmiyorsam. Umutlarımızı korumak için biraz daha var gibi.
-
@honneur Öabt sınavı var o gün yapılmama ihtimali yüksek ama okulların doluluğuna bağlı tabi.
-
@manu1905 aynen cevap yok öğle arasimi şimdi
-
Şu 45 gün mevzuna ne takıksınız arkadaşlar yok öyle birşey işte.VMY 65 gün önce geldi, DGUY aynı şekilde 60 gün.
-
@mundellfleming öabt sınavının engel olacağını düşünmüyorum hocam. Sanırım 18-19 ağustos tarihleride boş. bayram bitişi 26 ağustos falanda öyle tarih bir şekilde çözülür çok problem değil o ilan verilmek istendikten sonra
-
@manu1905 aynen öyle ilan verecez desinler 3 tarih den birine koyarlar rhat rhat. Öabt yle bunn ilgisi yok etkileme şansı da. Okul mu yok ank da etkilesin
-
Ayrıcı sınav eylüldede olabilir. Yönetmelikte yazan ilan tarihi ve sınav tarihi arası minimum 30 gün olmasıdır. 2 ay sonrayada sınav koyabilirler. Bknz : VMY en yakın örneği. İlan sınavdan önce gelsinde gerisi önemli değil. Lakin seçimden önce gelmez ise sıkıntı olucak gibi duruyor.
-
@enki takık olmakla alakası yok arkadaşım. Boş günlere bakıldığında o zamana kadar vakit var, umut var anlamında söyledim . Bugün de gelir, 60 gün önce de gelir.
-
Arkadaşlat Mehmet Şimşek Nr1 fm de saat 13.00 te canlı yayında. Gençlerin sorularını cevaplayacakmış. Tweet , arama, msj ne varsa herkes yazsın..
-
@merve90, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Arkadaşlat Mehmet Şimşek Nr1 fm de saat 13.00 te canlı yayında. Gençlerin sorularını cevaplayacakmış. Tweet , arama, msj ne varsa herkes yazsın..
-
Geçen gece bayram havası vardı buralarda. Ee ilanı görmeden duyumculara inanmanın sonucu olsa gerek. @paretowilfredo nun duyumlarına uzun süredir itimadım yoktu ama diğer birkaç isim umutlandırmıştı beni de. Üzülerek söylüyorum ty da malumlara benzemeye başladı. Birkaç kişiyi tenzi ediyorum; duyumu ortaya atan alkışlanıyo. Konuya girene kadar da reklamlarla cebelleşiyoruz. Başka bir organizasyonda görüşmek üzere