2018 Guy Alımı
-
@istatistikçik 24 saat önce yazdığın bir iletiyi aynen aktarıyorum ;
Arkadaşlar biraz ortamdaki hava güzelleşsin bir duyum daha geldi bayram öncesi İnşallah ilana çıkılacağına yönelik Pareto üstadıda bekleyelim inşallah ondanda güzel haberler gelir bunu 4 gün önce paylaşan da sensin.
-
Cumhurbaşkanımduybizi adli taga yüklenelim mi hazir gündemde. Botlar yaziyor şu anda
-
@altaybozkırlı, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Cumhurbaşkanımduybizi adli taga yüklenelim mi hazir gündemde. Botlar yaziyor şu anda
Tag gündemde korsan kullanalım yüklenin
-
@madxd Kardeşim gülücükten sonrası arkadaşın ifadesi cümlenin başında ki ifadeler ona ait değil alıntılama yapıyor.Yazmayacaktım ama dayanamadım artık
-
@gmsmustafa Alintilama tam olarak öyle değil tırnak içinde alıntı yapılan kişinin söylediği aktarılır arkadaşın yazarken bu kurala riayet etmemesinden yanlış anlaşılmaya mahal verilebilir bir durum olmuş
-
@madxd arkadaş benim yerime açıklamış, o mesajı bir tartışma sırasında alıntılamak amacıyla yazdım.
-
O iletiden 1 sayfa geriye giderseniz muhabbetin nereden geldiğini anlarsınız.
-
@ronay92 şu cümlende o kadar çok dilbilgisi kurallarına riayet etmişsinki imrendim kaldım. Canı sıkılıyor milletin vallaha
-
CumhurbaşkanımDuyBizi
Tweet atalım -
CumhurbaşkanımDuyBizi
Ogretmenler akın akın yazıyor hadi biz de yazalım -
CumhurbaşkanımDuyBizi arkadaşlar şu taga yazarmisiniz
-
Ogretmenlerin kadro talebini sert bir sekilde reddetmis ben alamam onu by Kemal alir biz alabilecegimiz kadarini aldik demis hala kadro istiyorlar biz hakkımiz olani bile alamadik pes!
-
Cumhurbaskanimduybizi bu tage yuklenin dostlar
-
@esrarengiz zaten verdiler onlara. 100 bin verseler yine az diyecekler..
-
Ünlü isimlere mesaj atin destek olsunlar dostlar. Destek olurlarsa "GUY" tag içinde en başta olur CB da onu görür.
-
Maddi durumumuz nedir arkadaşlar. Ne yapmayı planlıyoruz ?
Bence etkinliklere devam etmemiz gerekir. Kendimizi unutturursak çok sıkıntı olabilir bizim için. -
@istatistikçik ki ayrı.
-
@gmsmustafa eyvallah o zaman
-
@istatistikçik eyvallah o zaman sana da
-
@hamidiye bencede bayramdan öncede gelmedi ilan kendimizi unutturursak kpss sonrasına kalır ilan :((