2018 Guy Alımı
-
Sahura kadar yazmaya devam arkadaşlar. Atılan 22 bin küsür tweet var ve bunun sadece 5 bin kadar ilk gündeme giriş için bot kullanıldı. Gerisi tamamen İİBF'nin kendi emekleriydi.
Sahura kadar devam dostlar
-
Elimizden geleni yaptık dahada bilmedik duymadık diyemezler ayrıca imkan olsa haftaiçi bir etkinlik daha yapsak tam olur
-
Benim anlamadığım şey şu 22 bin twit atılmış biz 12. Sıradayız öyle görünüyor ama 5 bin twit atılan bir tag ilk 5’te anlamadım bu işi
-
TWEET ATALIM ARKADAŞLAR 24BİN OLDU
BİZİ GÖRMEYEN KÖRDÜR!
HAKKIMIZI ARAYALIM
İLAN YOKSA OY YOK! -
Vay burası karışmış yalnız benim gündemden düştü tag
-
4-5 arkadaşımı hatta ikisinin iibf ile alakası olmamasına rağmen bile bize destek versinler diye etkinlikten haberdar ettim
Saolsun onlar bile bir yandan tweet atıp bir yandan retweet yapıyorlar.. İnşallah bu defa görüleceğiz.. -
Tweet atmakla kadro gelmez demeyin yazmaya devam
-
Arkadaşlar durmayın yazmaya devam edin
-
Sahura kadar devam
-
DEVAM ARKADASLAR. DURMAYALIM.
-
10 dakika mola verdim. tekrar devam edeceğim.
-
6 arkadaşımı tweetlettirdim onlarada tembihledim aktif kullanan arkadaşlarınızada söyleyin yapsınlar diye. O gece bu gece
-
Durmuyoruz
-
Bende tag gündemden düşmüş gözüküyor .
-
25 bin tweet ama durmak yok
Emeğiyle o puanları alanlar yine emeğiyle hakkını arıyor.
İnşallah kazanan arkadaşlarda bu çabalayanlardan olur... -
Tag biraz daha dikkat çekici olabilirdi ama olsun oldukça iyi bir katılım sağlandı. En kısa zamanda sonuç da alırız umarım.
-
@tuketiciranti katılıyorum , tag guya indirgenmese daha kapsayıcı olsa iyiydi .
-
http:// www . kamubiz. com/kamu/gib-personelinden-maliye-bakani-naci-agbala-sitemler-h3213.html biz desek yayınlamazlar. Bunlara inat kendi göbek bağımızı kendimiz keseceğiz bastırın.
-
Tek sorun bende sanırım bir ben göremiyorum tagı.
-
Hedef 30bin arkadaşlar!
#iiBFişsizGuyBekliyor