KPSS Ön Lisans Tercihleri Nasıl Yapılmalıdır.
-
@gkhn sınav anında lisans mezunu olmadığın için daha sonra bitirmen bir şeyi değiştirmez hocam , puanını yine kullanırsan
-
@hgrotius Peki kpss lisans ve öabt sınavına girmem ön lisans puanımın iptaline sebep olurmu
-
@gkhn hocam öabt puanının iptaline sebep olmaz , hatta ikisnden de tercih yapabilirsin bunun tek şartı ön lisans sınav anında 4 yıllık fakülte mezunu olmamak
-
@aliveli hocam ben ön lisans elektrik mezunuyum. lise elektrik-elektronik çıkışlıyım. ön lisans tercihlerimi yaparken lisede bitirdiğim bölümle alakalı tercih yapma hakkım varmı
-
@umit35 hocam kpss ortaöğretim sınavı öncesi önlisans mezunu değilseniz kullanabilirsiniz. Yoksa maalesef o puanı kullana miyorsunuz?
-
@Antimülakat yok hocam puan değil. ben zaten ön lisanstan girdim. fakat lise tercihlerindende seçme hakkım var diye yazıyor. alt daldan tercih hakkı verilmiş sulh ceza mahkemesi kararıyla. benim burdaki anlayamadığım şey. alt dalım olan elektrik-elektronik bölümden ön lisanstanda faydalanabiliyormuyum
-
@aliveli fazlasıyla düşük 60 puan küsuratları da var tabi .
sayfanın adresini kaybettim o nedenle çok geç cevap verebildim.
önlisans üzerinden sınava girmemde kötü oldu galiba. Nitelik kodlarıma uygun hiç açık kadro yok gibi neredeyse. açıktan belediyelere başvurma yapsam şansım ne olur acaba. kültür turizm kütüphane memurunun bile kodu bizde yok. Tercih klavuzunda bizim nitelikli kodlarına uygun hiç kadro yok. 3001 üzerinden bakıyorum o da klavuz kitapçığında bulduklarım tercih butonda yok. Kafam karıştı, iyice hiç yapmasam mı tercih bilemedim. Cevabınızı bekliyor olacağım. -
@cslefe tercih yapma veya yapmama kararı size kalmış ama mutlaka cte alımına başvurun .
-
@umit35 konuya tam vakıf olmadan cevap vermek istemedim. Gerçekten çok bilinen bir konu değil o yüzden yanlış bir şey söylemeyeyim.
-
Hocam belediyelerin zabıta alımlarını nasıl takip edebilirz
-
@fatmaşaban belediye alımlarında paylaşıyoruz .