Foruma birkaç konu açtım ve birden fazla cevap veren arkadaşlarım oldu. Yardımcı olanlar ve bu sitede emeği geçen herkese teşşekür ederim @aliveli hocam size ayrıyeten teşekkür ederim. İnşAllah güvenlik soruşturmasından bir aksilik çıkmadan görevime başlarım. Darısı siz değerli forum arkadaşlarıma
gkhn tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
2016/2 Ataması Teşekkürler
-
RE: Yardım - Siz olsanız naparsınız ?
Teşekkür ederim Allah razı olsun hocalarım. İnşAllah hakkımızda hayırlısı ne is o olsun. Yatarak veya torpille değil alın terimizle ekmeğimizi kazananlardan oluruz inşAllah
-
RE: KPSS Ön Lisans Tercih Soru Cevap
Kpss puanım 88.72 şuan lisans 4.sınıfım din kültürü öğretmenliği okuyorum sizce alttan ders bırakmalımıyım. ilk iki merkezi alımda 3001'den veya alandan yerleşebilir miyim? Alanım biyomedikal cihaz teknolojisi
-
@aliveli birde ehliyetim yok sizce haziran alımı için ehliyet almalımıyım ?
-
@Antimülakat Merhaba hocam Biyomedikal ön lisans mezunuyum 88.72 küsür puan aldım. 3001 kadrolarına ve biyomedikal kadrolarına baktığımda tek tükte olsa 2012 den beri alım var 2015'te ise 30 kişi almışlar. Aynı zamanda din kültürü öğretmenliği son sınıfta okuyorum sizce 1 ders bırakıp mezun olmasam bölümden veya 3001'den şansım var mıdır ?
-
RE: KPSS Ön Lisans Tercihleri Nasıl Yapılmalıdır.
@hgrotius Peki kpss lisans ve öabt sınavına girmem ön lisans puanımın iptaline sebep olurmu
-
RE: Göreve başlama ve Güvenlik Soruşturması
@aliveli Göreve başlama ve Güvenlik Soruşturması içinde söyledi:
7225 sayılı nitelik kodu hakkında oldukça fazla soru yöneltildi , Arkadaşlar malumunuz OHAL kapsamında çıkarılan khk'lar ile memuriyete girişlere yeni şartlar getirildi. Bunlardan bir taneside eskiden sadece polis , hakim-savcı, asker gibi kadrolara girenler hakkında yapılan güvenlik soruşturması artık bütün memurlar hakkında yapılacaktır. Adaylar tercih yaparken 7225 kodunu dikkate almadan tercih yapmalıdır çünkü bu süreçte kendilerine düşen tek görev yerleştikleri zaman kendilerinden doldurulması istenen formu doldurmaktır. Bu aşamadan sonrası tamamıyla devlet kurumlarının görevi kapsamındadır. Kurumlar kişi hakkında gerekli araştırmayı yapacaktır.
Hocam teşekkür ederim nasip olurda atanırsam inşAllah güzel haberleride paylaşırız. Allah razı olsun
gkhn tarafından gönderilen son iletiler
-
2016/2 Ataması Teşekkürler
Foruma birkaç konu açtım ve birden fazla cevap veren arkadaşlarım oldu. Yardımcı olanlar ve bu sitede emeği geçen herkese teşşekür ederim @aliveli hocam size ayrıyeten teşekkür ederim. İnşAllah güvenlik soruşturmasından bir aksilik çıkmadan görevime başlarım. Darısı siz değerli forum arkadaşlarıma
-
7225 sayılı nitelik kodu hakkında oldukça fazla soru yöneltildi , Arkadaşlar malumunuz OHAL kapsamında çıkarılan khk'lar ile memuriyete girişlere yeni şartlar getirildi. Bunlardan bir taneside eskiden sadece polis , hakim-savcı, asker gibi kadrolara girenler hakkında yapılan güvenlik soruşturması artık bütün memurlar hakkında yapılacaktır. Adaylar tercih yaparken 7225 kodunu dikkate almadan tercih yapmalıdır çünkü bu süreçte kendilerine düşen tek görev yerleştikleri zaman kendilerinden doldurulması istenen formu doldurmaktır. Bu aşamadan sonrası tamamıyla devlet kurumlarının görevi kapsamındadır. Kurumlar kişi hakkında gerekli araştırmayı yapacaktır.
Hocam teşekkür ederim nasip olurda atanırsam inşAllah güzel haberleride paylaşırız. Allah razı olsun
-
@gkhn genellikle göreve başlamadan olur
hocam peki güvenlik araştırma formunu kurumdan mı temin edeceğiz yoksa onlar direk olarak kendilerimi araştıracak. Diğer kurumlarda form dolduruluyordu.
-
Hocam bu 30 ile 60 günlük süre göreve başladıktan sonra mı göreve başlamadan mı ? Göreve başlamadan olursa iyi olur şayet lisans öğrenimi mi bitirebilirim
-
@hgrotius Göreve başlama ve Güvenlik Soruşturması içinde söyledi:
@gkhn dershanenin sorun yaratmayacağını düşünüyorum , ancak kurumlar işe fiilen başladıktan sonrada güvenlik soruşturmasına devam edebiliyor. Ortalama süre vermek bence yanlış olacaktır .
anladım hocam şuanki güvenlik soruşturması nasıl bir şey gelip komşulara falan mı soracaklar ben şehir dışında okuduğum için komşular pek tanımaz ailemde sessiz sakin olduğu için pek bir şey elde edemezler nasıl bir soruşturma bu
-
Göreve başlama ve Güvenlik Soruşturması
Merhaba arkadaşlar atandıktan sonra belediye sınırları dışı 15 gün içinde başlamalı diyorlar buna amenna benim sormak istediğim şu sonuç açıklanamsı + güvenlik soruşturmasıyla beraber kaç ay sonra ortalama işe başlamamız gerekir. Bir de 2012 yılında körfez dershanesine gitmiştim bir yarım dönem dgs kursu için kursu da yarıda bıraktım. Bu güvenlik soruşturmasında bir sorun yaratır mı ?
-
Teşekkür ederim Allah razı olsun hocalarım. İnşAllah hakkımızda hayırlısı ne is o olsun. Yatarak veya torpille değil alın terimizle ekmeğimizi kazananlardan oluruz inşAllah
-
Arkadaşlar peki teknik hizmetlerden idareye geçmek çok mu meşakatli bir iş okulu mu bitiriip direk iktisat alanında yüksek lisans yapmayı düşünüyorum idarecilik için faydası olur mu bir de böyle düşüncem var ?
-
@aliveli @Destan hocam iki işide severek yaptım ama bu ayrıma beni devlet mecbur koşuyor. Öğretmenlik mulakat ile almayacak olsa hiç tereddüt etmem amma ve lakin gel gelelim devlet artık kemer sıkma politikasında ve binlerce kişi memur hayali kuruyor. Artık özel sektöre yönlendiriyorlar bu fırsat bir daha elime gelmez. Duygusal değil garantici olma peşindeyim.