GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
-
Önce birlesmeden etkilenir deniyordu baska bakanlikla birlesmedi sonra seçim girdi araya şimdi de yeni bakan falan daha neler cikar
-
silinmiştir
-
@non-grata Sağ olasın hocam sayende bir bilgi alabildik sonunda.Sürecin bizden çıktığı bilgisini ben de 2 ay önce telefonla aradığımda almıştım.Demekki mevcut değişiklikler daha da uzamasına sebep oldu.
-
Sende sağol hocam çok kibar çok beyfendi birisiydi.
-
@non-grata çok teşekkürler
-
@rettiger rica ederim.
-
@non-grata birleşmeden söz ederken sadece sgm yi kastetti hocam kyk da aynı durumda görünüyordu bir değişiklik mi söz konusu
-
Yahu 172 gün oldu bunun daha güvenlik soruşturması yapılacak.Kurumla irtibat kuran yok mu hiç nedir bu beklemenin gerekçesi?
-
Hala ses yok
-
6 ay oldu daha ses seda yok! Unuttular mı acaba? Hala burayı bekleyen arkadaşlar var mı ondan da emin değilim.
-
Dün aradığımda kısa süre içerisinde açıklanacağını söylediler. Sizler de arayarak sıkıştırabilir, bir an önce açıklanmasını sağlayabilirsiniz.
Aranacak numara: 0 (312) 316 56 21 -
@estetico ben de bilgi edinmeden yazmıştım bana 657 dmk da belirtilen şartlara göre değerlendirmeler tamamlandıktan en kısa süre sonra açıklanacaktır cevabı geldi. Umarım en kısa sürede açıklanır. 6 ay oldu.
-
Çevre müf, iş teftiş ve GsB denetçilik gerçekten adaylara zulm etti.
-
Arayan oldu mu? Ne söylüyorlar?
-
@estetico Aradım. En kısa sürede açıklanacağını söylediler. Pek bir umudum yok kazanacağıma dair fakat 6 ay bekletilmek hiç hoş değil.
-
@estetico bana da Aynı cevabı verdiler
-
7 inci ay bitecek daha açıklanmadı burası beklemekten yıprandık. Aynı bakanlık bünyesinde kyk müf ve sgm müf mülakatları bizden sonra yapılmasına rağmen açıklandı. Ama burda halen ses yok. Aradık cimerden yazdık en kısa sürede açıklanacaktır denildi ama 7 ay oldu ya insaf.
-
@frustration açıklanmaması senin açından daha iyi herkes bir yerleri kazandı gitti kimse kalmadı.bence açıklanması için değil başka yerleri kazananların feragat dilekçesi vermesi için uğraş.
-
@rassal kardeşim haklısın belki ama kurumlar mükerrer atama durumunu pek de dikkate almıyor. Feragat dilekçesi için de kime nasıl başvurcam bilemem ki. En fazla burdan söyleyebilirim.
-
@frustration Hocam feragat dilekcesi bu asamada degilde liste kesinlestikten sonra olur diye dusunuyorum.Zaten mulakat listesinin yaridan fazlasi benzer bir kadroya atandi burada.Feragat sayisi yuksek olur diye tahmin ediyorum.