Alışveriş Başlığı - Neye ihtiyacımız var? Nerede ucuz?
-
A101 market 22 Şubatta Çok güzel indirimler yapıyor. Özellikle ihtiyacı olanlar varsa Toshiba Smart Tv ve Samsung Galaxy J3 telefon ideal gibi duruyor.
https:// www. aktuelurunler. mobi/a 101-aktuel/a101-22-subat-2018-aktuel-urunler-katalogu/ -
@sh5826 vatan genelde en uygun fiyatı veren yer daha düşük fiyat veren çıkar belki ama güvenilir mi bilmiyorum.
-
Ankara Keçiören tarafında oturanlar varsa ftz avm'deki kiğılıda indirim vardı en son. Takım elbise vs. ihtiyacı olanlar bir baksın derim
-
@aliveli vatandan aldım hocam geçen hafta.media marktten daha uygun fiyatları
-
@gariban-guy yalnız gerçek forumculuk budur forumdaşına indirim haberi veren güzel insanlar ️
-
@aliveli ftz avm'yi çok sever. Tavsiyeni dikkate alacaktır.
-
ben en azından oradan takım ihtiyaçlarımı karşılıyorum. güzel ürünler var. kravat gömlek falan. müfettiş, kaymakam, hakim olup çıtayı beymen'e taşıyana kadar kiğılı götürür bizi
-
@antimülakat burnumda tütüyor
-
@gariban-guy kiğılı’nın bir diğer avantajı da büyük beden insanları her zaman düşünür. Kilo probelmi olanların vazgeçilmezidir.
-
@aliveli siz de mi keçiörenlisiniz
-
@gariban-guy yok hocamarkadaşlarla orda buluştuk geçen o yüzden antimülakat şaka yapıyor.
-
Konyalılar Novada da Garaj günleri sizi bekliyor. Yeminlen çok uygun fiyatlara iki güzel ayakkabı aldım. Bu garaj günleri nedeniyle diğer mağazalarda ciddi indirime gitmiş. Novada garaj günleri sizi bekliyor Konyalılar veya Konya da ikamet edenler.
-
@aliveli Sahibinden dolayı heralde hocam
-
@kilici abdullah kiğılı mıydı sahibinin adı kilolu biriydi sanıyorum.
-
@aliveli Evet hocam. Fenerbahçe yönetiminde de vardı heralde kendisi.
-
Kardeşim için erkek gümüş yüzük almıştım. Ancak online bir mağazadan. Çünkü aynı ürünleri, yerel mağazalar kira ve benzeri giderleri nedeniyle çok daha pahalıya satıyorlar. Bu kapsamda e-ticaret siteleri daha tercih edilebilir.
-
Arkadaşlar malum yaz geliyor. Güneş gözlüğü alma vakti geldi. Tredyol'da güneş gözlüklerinde indirim var, ihtiyacı ve durumu olanlara duyurayım.
-
@antimülakat karnımız doyduuuuu sıra güneş gözlüğünde, allasen git hocam işine; diyerek mahalledeki gariban amcalara selam olsun diyorum.
-
@agor ben aldım çok faydalı Tavsiye ederim, paranı sigaraya değilde göz sağlığına harcamalısın !
-
@antimülakat orada da giderleri asgari düzeye indirdik, şimdi komple bitirmeye geldi aşama, ekonomik gelişmeler başlığına bakınca sigara da güneş gözlüğü de bir süre sonra benim için lüks olacak gibi görünüyor, belki de hepimiz için kim bilir