Alışveriş Başlığı - Neye ihtiyacımız var? Nerede ucuz?
-
Her zaman her siteyi, her mağazayı takip etme şansımız yok. Bazı zamanlar ihtiyacımız olan şeylerin fiyatları bir anda düşüveriyor. O halde neden bu konuda birbirimize fikir vermeyelim. Neye ihtiyacımız var? Nerede ucuz? Sorup öğrenelim, şu yok zamanda bir de tokat yemeyelim.
-
Son dönemde teknosa da disney land ürünlerinde %50 indirim var. Çocuğuna, yeğenine, dayıoğluna, kız kardeşine vs. bir hediye almak isteyen göz atabilir
-
Donanımhaber ölücülerini buraya bekliyoruz :))))
-
Donanım haber sıcak fırsatlardanım kendime ölücü dedirtmem sistem açık var bende kapitalist sistemi deliyorum. 500TL'lik botu 140TL ye aldım ve sadece sistemin izin verdiklerini yaparak aldım mesela @kilici
-
hocam işe ihtiyacımız var devlet kapısı olursa güzel olur ucuz pahalı farketmez herşeye kabulum
-
@rorschach159 Hocam takılıyorum en güzelini yapıyorsunuz Benim bahsettiklerim işi bayağı abartanlar yoksa mantıklı olan şey ucuzunu bulup almak zaten.
-
@kilici Gelselerde biraz indirim kodu verseler :))
-
500 grama ambalaj dahil mi diyen ölücü kardeşimizi bekliyoruz bu başlığa.
-
@kilici Çaktırma öğrenciyken evime her hafta beleş promosyon ürünleri geliyordu ey gidi günler be duygulandım
-
Oo tam benlik baslik
Son zamanlarda bu tarz firsatlari kacirmamak icin fake bir instagram hesabi actim. Cunku benim 30liraya aldigim kremin zamaninda 15e aliniyor olmasi canimi acitiyordu. Sonra ilgilendigim markalari-marketleri takibe aldim. Ilgilendigim konularla ilgili tavsiyesine inandigim bloggerlar da takip ettim o hesaptan. Faydasi oluyor.
Onemli indirimlerde, herkesin ilgi alanina girecegini de dusunursem yazarim burdan️ -
İstanbulda ucuza çıktı alınacak yer varmı dostlar?400 500 sayfalık çıktılar almak istiyorum ama bulduklarım kitap parasına çekiyor.(avrupa yakası)
-
Gratis 17-18 kasimda tum urunlerde yuzde elli indirimdeymis arkadaslar
-
5 dakika sonra yani 24 kasım itibariyle hepsiburada da çok büyük indirimler bekleniyor. Varsa ihtiyacı olanlar siteye hücum
-
bende giyim örnekleri arıyorum örneklere bakabileceğim bildiğiniz bi yer var mı?
-
Başlıkta reklam kokusu alınmış gibi. Tamda reklam yapma alanı gibi ama ty adminleri izinsiz reklamcılara hiç göz açtırmıyor.
-
mülakat için takım elbiseleri nereden alıyorsunuz? çok pahalı olmasın ama malum işsiziz
-
@busus şayet Ankara da yaşıyorsanız ve bayansanız Kızılay da Mango nun outleti var. Ordan çok uyguna herşeyi bulurdum. Onun dışında Forum Ankara da YKM den de uygun fiyata çok şey aldığım olmuştur:)
-
benim de nişan olacak mart ayında takım elbisesi markalarına baktım epey pahalılar daha spor tarzı olan markaların (h&m) klasik reyonlarında indirimler denk getirip ceket ve pantolon aldım uygun fiyata tavsiye ederim.
-
@bombiksmori izmir'de arıyorum hocam.
-
Laptop almayı düşünüyorum nerede uygun fiyata bulabilirim? Vatan bilgisayara falan baktım daha uygun fiyatlı yer tavsiyeniz var mı?