Üst Kurulların Maaş Mücadelesi (666 sayılı KHK - 6704 Sayılı Kanun)
-
@fanimakam hocam sadece onunla ilgili değil aslında, sn Bakanımız'ın akabinde bir çok şey değişebilir. Sonuçta kurumların yöneticileri zam taraftarı zaten.
-
@kartel06 Maliyedeki bürokratik oligarşiye anahtarlar teslim edildiği sürece ümitvar olmak zor hocam. Hakim-savcı-kaymakamların maaşlarına bile müdahale edebilen, kendi personelini bile adam yerine koymayan bir kafa yapısından bahsediyorum. Dedim ya Allah büyük..
-
@fanimakam büyük yetki büyük sorumluluk, bu ekonomik krizin faturası ne olacak bakalım.
-
SSM'nin aldığı zamdan sonra bu eşit işe eşit ücret politikasının vardığı yer hakkında diyebiliriz ki: Herkes eşittir ama bazıları daha eşittir
-
Başbakanlık ortadan kalktıktan sonra başbakan yardımcılığı da doğal olarak ortadan kalkacak. Peki üst kurulların akıbeti ne olacak? bağlı oldukları ilgili başbakan yardımcılığı olmazsa nereye bağlanacak.. TİKA, Yurtdışı Türklerin Dışişleri Bakanlığına bağlandığı gibi bi durum söz konusu olabilir mi acaba?
-
@soulofnight muhtemelen cumhurbaşkanlığı yardımcılığı’na bağlanacaklar.
-
Konuya sonradan dahil oluyorum, konu düz memurları da kapsıyor mu acaba? BDDK için soruyorum özellikle.
-
@sdaa01 düz memurlar için de söz konusu hocam.
-
@sdaa01 bu konu için yeni personel rejimi adında başlıkta var, üst kurulların ntüm personeli etkilenecek hatta tüm kamu personeli etkilenecek.
-
şu an üst kurul personeli olmak kadar saçma bir şey yok. Lise mezunu polis, bir önceki akşam 20 sayfa not okuyup sınava giren öğretmen, hemşire hepsi 3600 ek gösterge alacak. Keşke biz de çalışmasaydık.
-
Başbakanlık kaldırılıyor, başbakanlık uzmanları sayıştay denetçisi yapılıyor. Bakalım üsr kurul personelinin şartları bu süreçten nasıl etkilenecek.
-
@burcuburcu belirsizlikten istifade edip üst kurullara özlük hakları konusunda özerklik talebinde bulunsak fena olmayacak aslında ama sayımız az tt ye yetmeyiz:( bütçe cetvel numaramız bile farklı hala eşit işe eşit ücret diyip merkez uzmanlarla bir tutuyorlar.
-
@soulofnight hocam bizim iş tt ile falan olmaz, ancak bürokratik anlamda kurumların yetkilileri talepte bulunursa dinlenir.
-
Arkadaşlar Türkiye'de yargı süreci olumsuz sonuçlanmış (AYM bireysel başvurusu dahil) ve davayı AİHM'ye taşımış olan bir babayiğit var mıdır? Mücadeleyi bırakmamalı..
-
@fanimakam bireysel sonuçlanmış mı?
-
Bu mücadelenin sonunda ne olacak gerçekten merak ediyorum?
-
@evandro, içinde söyledi: Üst Kurulların Maaş Mücadelesi (666 sayılı KHK - 6704 Sayılı Kanun)
@fanimakam bireysel sonuçlanmış mı?
AYM'de Bireysele başvurmuş ve olumsuz sonuçlanmış, AİHM'ye gitmeyi düşünenleri duymuştum ama net bilgim yok.
-
@antimülakat hangi mücadele hocam ben birkaç bireysel çaba dışında bir mücadele göremiyorum
-
@isildur neden bütün üst kurul uzmanları ortak hareket etmiyor mu? Hepsinin çıkarına olacak bir şey bu.
-
@antimülakat Valla ben üst kurul uzmanlarının beraber hareket ettiğine yönelik hiçbir şey duymadım şuana kadar. Siz duyduysanız bilgilendirin bizi. Bütün üst kurul uzmanlarını toplayan, sorunlarını siyasetçilerle paylaşan bir platform falan da yok bildiğim kadarıyla. Kariyer uzmanlara yönelik çalışmalarda da üst kurul uzmanları genelde ayrı olarak ele alınmıyor zaten