TCDD Müfettiş Yardımcılığı İlanı 2017
-
@paretowilfredo teşekkür ederim cevabınız için
-
Sizce kaçla kapatır arkadaşlar??
-
şimdi bir daha okudum da çok saçma bir ilan fantezi için girilir ancak. 80'e kadar düşer bu şaşırmam hiç.
-
Aynı gün kik ve çevre şehircilik de var, çevre şehircilik listesine girenler duyarlı davranıp başvurmaz/başvurusunu geri alırlarsa baya bi düşebilir.
Ben de basvurdum ama kikten ötürü girmeyeceğim haftaya inşallah gidip geri alacağım başvurumu. -
E-devlet ten mezuniyet belgesini kabul etmiyorlar mı acaba?
-
Arkadaşlar çevre ve şehirlilik Bakanlığı sınavına kaldığım için aynı günde olan tcdd sınavından başvurumu geri çekicem bugün bu gibi durumlarda olan her arkadaş böyle yaparsa çok sevinirim bu süreçte en çok beklemek ve saldırganlık yıpratıyor insanı. Başarılar.
-
@keynesinabv hocam e-devlet üzerinden mezuniyet belgesi mı göndermiştiniz yoksa diplomanin onaylı örneği mı?
-
@guymagduru diplomanın onaylı örneğini vermiştim.
-
@keynesinabv hocam bu başvuru formunun altında bir boş form var oraya mı kısa öz geçmiş yazıyoruz acaba
-
@keynesinabv bide el yazısı mı olacak acaba özgeçmiş kısmı için bir de forma yapıştırılan fotoğraf haricinde iki adet fotoğraf daha mı göndereceğiz
-
Arkadaşlar başvuru yapanlar yardımcı olabilirler mi acaba?
-
@guymagduru el ile doldurabilirsiniz sorun olmaz ama her ihtimale karşı bir elden bir de bilgisayardan çıktı alın ben el yazısı ile vermiştim ve evet o boşluğa yazıyorsunuz diğerine gelince fotoğraf yapıştırma bence ben orada bu fotoğrafı da yapıştırayım mı dediğim de gerek yok dedi 2 fotomu aldı zımbaladı oraya
-
Arkadaslar el yazisi ya da cikti fark etmiyor ozgecmis icin hakkiniz da bilgi alinacak kisiyi de cv nin altina yazin bi de 3 adet foto isteniyor haberiniz olsun eger fotoyu yapistirirsaniz forma o zaman ayriyeten 2 adet isteniyor bilginize
-
85 e gelir mi arkadaşlar sıralama 1600.gelmez diye tahmin ediyorum fakat çaykura başvurmadım gelmez diye geliyormuşşş.
-
@fişek-morgen o gün 2 sınav daha var, gelebilir
-
Basvuran kişiler hep ayni kişiler olduğu için belli olmaz
-
@genclerbirlikli başvuralım o zaman . Şimdi dosyaları göndersek (özellikle geçici mezuniyet belgesi) bana gelmediği takdir de kurumu arasak belgeleri karşı ödemeli şekilde geri gönderin desek bi iyilik yaparlar mı acaba
-
@fişek-morgen onu pek sanmıyorum uğraşmazlar zannımca
-
Ben başvuru belgesinin ikinci sayfasını çıkartmadım zaten birşey yazmıyordu boş bir kağıda yazsam bir sıkıntı olmaz heralde
-
@genclerbirlikli sonuç olumsuz olduğunda arayıp söylerim yok derseler burda arkadaşları bilgilendiririz ayrıyetten kazanan arkadaşlar burdan çıkarsa da onlardan isterim. O BELGE BURAYA GELECEK