TCDD Müfettiş Yardımcılığı İlanı 2017
-
@zeybek hatlar karıştı
-
@hadinbahım Burası A.Ş. değil hocam. Yanlış başlıktasın sanırım.
-
@ligarba aynen öyle ev ziyaretini kimden öğrendiniz
-
@hadinbahım Bi arkadaşıma gelmişler dün.
-
@ligarba o nasıl iş. Mülakatı geçenleri mı evine geliyorlar. Beni ne arayan oldu ne soran
-
@ligarba arkadaşın Ankara da mı yaşıyor
-
Yok İstanbul'da. Vallahi bilmiyorum. Habersiz gelmiş bir başmüfettiş. "İstanbul'daydım uğrayayım dedim" demiş.
-
-
@ligarba saçma
-
@ligarba eğer herkese gelirlerse sorun olmaz. Ama bilmiyorum anlamlandiramiyorum çoğu şeyi
-
Bence de saçma. Gelinecek olsa bile haber verilmesi gerekmez mi örneğin bizim evde kimse olmuyor gündüz. Yada açıklandıktan sonra gelinmesi daha mantıklı değil mi.
-
@işsiz1 ben memlekette bile değilim :))
-
@işsiz1 hayırlısı
-
Bana da henüz bi bilgi gelmedi.
-
@hadinbahım hayırlısı tabiki bi açıklansa da rahatlasak. Yazılı sınavı erken açıklamaları ümit oldu mülakatın da erken açıklanacağına dair
-
@ligarba peki arkadaşınızla olan görüşme sadece sohbet havasında mi geçmiş yani eve gelmesi insanı umutlandırır kazanmış olabilirim diye. Bununla ilgili bişey konuşulmuş mu bilginiz var mı acaba
-
@işsiz1 Sohbet havasında geçmiş. Belirleyici bişey söylememişler. Bir saat durup gitmiş zaten.
-
@ligarba anladım tamam teşekkür ederim.
-
Eve gelme muhabbetinin böyle olması biraz düşündürücü, haber verip geliyorlarsa amenna ancak habersiz gelinmesi imkansız gibi . Bir arkadaşım hazine stajyerde mülakata kaldı bugün ; kendisini arayıp yarın saat 13:00 gibi geleceğiz demişler. Yani habersiz gelinmez bence , haber verip geliniyorsa da şahsen beni arayan soran olmadı O zaman alınmayacağız diye mi düşünülmeli bilemedim.
-
@iibfli_keynes * kaldı; bugün ...