@hadinbahım evet bizi karşılayan müfettiş yardımcılarına sorduk fakat kendilerinin de bilmediğini ilk defa alıma cıkıldığı için bir tahminlerinin de olmadığını söylediler
işsiz1 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI TAŞIMACILIK A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@denetcii evet sürekli arayıp ulaşabilen arkadaşlar vardı zahmet olmazsa son kez arasalar
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@meçhulasker hocam başından beri forumu takip ediyorum fakat yazmıyordum bu iletiye kayıtsız kalamadım harika olmuş uzun zamandır yüzümü güldüren nadir şeylerden biri teşekkür ederim :))
-
RE: Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
Seçimden sonraya kalacak gibi görünüyor. Herhangi bi duyumu veya öngörüsü olan var mı dostlar
-
RE: KPSS ALAN İÇİN KAYNAK TAVSİYELERİNİZ NELERDİR?
@gökyeleli bende gereksiz bir kitap olduğu kanaatindeyim. Arkadaşında dediği gibi gereksiz kolay sorular tekrar ediyor sürekli
-
Benim de 5. olumsuz mülakatım oldu. Neye göre haketmedım de elendım anlamak zor. Kazananlara hayırlı olsun
-
RE: Guy mülakatına girmeyecek başka yeri kazanan var mı???
Ankara Guy mülakatına girmeyeceğim
işsiz1 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Guy mülakatına girmeyecek başka yeri kazanan var mı???
Ankara Guy mülakatına girmeyeceğim
-
Benim de 5. olumsuz mülakatım oldu. Neye göre haketmedım de elendım anlamak zor. Kazananlara hayırlı olsun
-
RE: KPSS ALAN İÇİN KAYNAK TAVSİYELERİNİZ NELERDİR?
@gökyeleli bende gereksiz bir kitap olduğu kanaatindeyim. Arkadaşında dediği gibi gereksiz kolay sorular tekrar ediyor sürekli
-
@1903bjk hangi numarayı aradınız. Biz de arayalım hangimiz görüşebilirsek buraya da bilgi verelim
-
@uruk-hai bunu herhangi birşeye dayanarak mı söylüyorsunuz yoksa hissiyatınız mı bu yönde. Bide daha önceki alım sonuçlarında ki tarihler hakkında bilginiz var mı?
-
Seçimden sonraya kalacak gibi görünüyor. Herhangi bi duyumu veya öngörüsü olan var mı dostlar
-
RE: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
@alexdesouza o arkadaşı TCDD taşımacılık müfettişlıgınde gördüğümü hatırlıyorum buda bir sebep olabilir
-
Umarım uzun sürmez bu sessizlik. Bir tahmini olan var mı acaba açıklanma tarihiyle alakalı
-
@paretooptimal eyvallah dostum sağol. Merkez göçe giren ve buralarda olan yok galiba
-
Arkadaşlar mülakatta daha çok kanundan mı soruluyor bilgisi olan var mı?