TCDD Müfettiş Yardımcılığı İlanı 2017
-
@iibfli_keynes Alınmadıysak cuma gününe kadar bari açıklasalar da önümüze baksak.
-
@hadinbahım aynen
-
Arkadaşlar kurumu arayan var mı? Ben aradım ancak ulaşamıyorum.
-
Bugün açıklanır mı ? Ama tek tek ev ziyareti yapılıyorsa şahsen gelen giden arayan soran olmadı
-
@iibfli_keynes Dün aradım, komisyondan kimse yok dediler. Yarın sabah arayın dediler. Cumadan sonra tekrar arayacağım. Siz de bi arayın isterseniz.
-
@ligarba ben 2 hafta önce aramıştım,2 haftadan önce açıklanmaz dediler bugün bir ümit bekliyorum
-
Yok mu bi haber dostlar ?
-
Acaba başka birinin evine gelen oldu mu?Veya telefonla aranan var mı ?
-
@kbraaaa Size de mi geldiler?
-
@ligarba Hayır kimse gelmedi ve aramadılar
-
@kbraaaa Yarın sabah bi arayayım. Almayacaklarsa açıklasınlar bari.
-
@ligarba Aynen yoksa diğer sınavlara da odaklanamıyoruz
-
Dostlar Merhaba şimdi tcdd teftişi aradım müfettiş ile görüştüm.Ev ziyaretini sordum öncelikle.Evet gerekli kisilere oluyor dedi.Üstadım burdan o kişinin kazandığını düşünmemiz gerekir mi dedin. Hayır gerektiği icin gidilir dedi.Çalışmaların son aşamasına geldik dedi 1 hafta 10 gün içinde açıklanır.Haftaya cumaya kadar aciklanir dostlar.Hakkımızda hayırlısı inşallah
-
@xxxkara Çok teşekkür ederiz.Her şeyin hayırlısı olsun.
-
@xxxkara almayacak olsa niye evine gidilsin hocam
-
@magduriibfli orası öyle tabi müfettişe âleni sormadım da
-
açıklanmış
-
ne kadar hızlı oldu bunun alım süreci ya valla tebrik etmek lazım kurumu
-
Kurum sınavını 6. sırada kazanmıştım. Mülakatın ilk günü sabah grubunda 2 kişi gelmemişti. Yani 3. ya da 4. sırada kazanmış oldum. Burası nasip olmadı hayırlısı olsun. Belki nasibim TCDD taşımacılık tadır. Kazanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.
-
kazanan arkadaşları tebrik ediyorum Allah utandırmasın