TCDD Müfettiş Yardımcılığı İlanı 2017
-
@iibfli_keynes çok fena sorular insan atanmayı değil tezil olmadan çıkmayı umuyo sadece
-
@birmagdur bitek ben böyle oldum sanıyordum içerde gerçekten perişan oldum alan dışında adımı unutacak hale getrdiler
-
@dumanli herkes için zor anlar oldu kardeşim merak etme. Mülakat bu heyecan illaki var çıkan kızarıyordu
-
Ne zaman açıklanacağı konusunda bilgisi olan varmı ?
-
Arkadaşlar sınava başvurmadım ama burada sorulan sorular hani bazen okuyunca kolay geliyor aslında o pek hatırlanamayabiliyor anında ve başınıza bu geldi ise meraklanmayın.
Çoğunu hatırlamanız alınacağınız ve azını bilmeniz rezil olmanız değil. Benim inşallah işim özelde devam edecek ama sinema soruları sorulmuştu genel kültürün önemli olduğu bir işte, Titanik'i izlemedim değil diğer filmler ve alındım. Sadece geçmiş olsun, anın tadını çıkarıp ders alın/alayım.
-
Var mı bir haber alan?
-
@ligarba malesef kimseden ses yok
-
Arkadaşlar teftiş kurulu başkanlığını aradım. Araştırma yapıyorlarmış. Sonuçların açıklanması bir ayı bulmazmış. Tahminim 15-20 gün içinde açıklanabileceği yönünde. Bilgilendirmek istedim. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@ligarba helal olsun adamlara neyse o diyorlar. İnşallah dedikleri gibi olur
-
@ligarba eyvallah hocam
-
bugün açıklanır diye ümit etmiştim aslındaç.
-
@iibfli_keynes Al bendende o kadar ama mesai bitmedi biraz daha umut edelim
-
@dumanli Bugün açıklanacağını pek sanmıyorum. Çok emindi konuştuğum beyefendi.
-
@iibfli_keynes hocam naptın. Sende varmı bir duyum felan. Böyle ihtimmallerden haberimiz olsun
-
Biran duyurulara girmedi
-
Herşey olabilir
-
@hadinbahım O banada oluyor arada sonra hicbisey olmuyor
-
@dumanli hmm o zaman sıkıntı yok
-
19 una taşımacılığın mülakatı başlıyor. Şahsen ben buna girsem taşımacılıkla hiç uğraşmam.
-
Taşımacılık ile genel müdürlük müfettişliği arasında hiç fark yokmuş , birisi taşıma hizmetleriyle ilgileniyorken birisi alt yapı hizmetleriyle ilgileniyormuş . Hangisi hayırlı hangisi huzurlu ise o olsun inşallah . Kazanamayanlar için de daha iyi yerler olsun inşallah .